Lana Beranič je spet za šolsko klopjo med svojimi sošolci in prijatelji. Sprejem je bil ganljiv in prisrčen.

Danes je morda za večino čisto navadni ponedeljek, a ne za 8-letno Lano Beranič. Prava borka in ljubljenka mariborskih src si bo današnji ponedeljek zapomnila kot dan, ko se je po več mesecih zdravljenja ponovno vrnila med svoje sošolce in zasedla šolsko klop, ki jo je ves ta čas čakala, da se vrne. Poleg staršev jo je na njeni poti v šolo spremljala tudi ekipa Planet TV.

Veselje, da se vrača med sošolce

Kot je povedala Lana, je to noč bolj malo spala. Verjetno je v svojih mislih obujala spomine, se veselila obrazov, ki jih bo ponovno videla, predvsem pa komaj čakala, da se njeno življenja vrne na ustaljena pota, le da odslej do šole stopa v superegih, po šolskih hodnikih pa v copatih kot vsi njeni vrstniki. 

Pričakali so jo z risbicami in šopkom 

Sošolci so že komaj čakali, da se med njih vrne Lana. Na steni pred učilnico so jo pričakali srčki, balončki, risbice in lepe misli. Sošolka se je prijazno ponudila, da ji v razred odnese torbo. Prijateljice so hitele s pripovedovanjem, katera ji je izdelala katero risbico. Na tabli jo je pričakal napis dobrodošlice. Ko so ji sošolke in sošolci podarili šopek spomladanskih cvetlic, pa Lana sreče in navdušenja ni več mogla skriti. Emocije so bile za 8-letnico premočne in solzice sreče so prikukale na dan. Njihovo srečanje je bilo nadvse prisrčno. Poglejte. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice