Sinoči so najmlajše na Židovskem trgu s predstavama razveseljevali ustvarjalci pod imenom Ana Mrzla Mariborska.

Tako so nekoliko pozabljeno lokacijo živahno obudili, in sicer s predstavama Dobi klobuk ter Vagor in Bellavita. Do nedelje pa se bo program še stopnjeval, saj prihaja v mesto festival uličnega gledališča. Tako bosta na sporedu vsak večer kar dve predstavi, ki bosta ogreli zimske večere.

Mogoče si bo ogledati tudi ulično-gledališko lutkovno-igralsko aktualno-informacijsko in politično-razvedrilno predstavo, ki ideološko temelji na zaničniški veri Tlelevizija v izvedbi Rozinteatra ter romantično ognjeno svetlobno točko Zmajeva sapa v izvedbi skupine Kre.Aktiv.

Vstop na vse predstave Ane Mrzle Mariborske je in bo brezplačen.

»Ana Mrzla Mariborska je tista frajerka, ki tudi pozimi razgraja po ulicah in trgih. Skače in dela akrobatske vragolije, dirka, nasmeji, pusti brez diha, vriska, zasmehuje, se sprašuje, ne obupuje, življenje prepiha. Ana poskrbi za odlične ulične predstave, ki v nas prebudijo otroško razigranost, pustolovsko žilico in raziskovalno radovednost, popelje v svet, kjer je vse mogoče in podira ograje. Ana te pocuka za rokav, povabi na oder ali s tabo zapleše sredi trga. Pridruži se ji v norčavih dogodivščinah, pridi v najbolj zabavno družbo v mestu in nikar se ne boj, radoživemu človeku se vse zgodi!«

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice