V Mariboru se je odprla že šesta Lidlova trgovina v mestu, ki je največja trgovina tega nemškega diskontnega trgovca v vsej državi. Ob odprtju trgovine nepopisna gneča s številnimi kupci, ki so se lahko posladkali tudi v Pohorski kavarni.

Prvi kupci so se pred trgovino začeli zbirati že slabo uro pred odprtjem. Do prereza traku ob 8. uri je bilo parkirišče že povsem zapolnjeno, prav tako tudi pločniki in ulice v bližnji okolici. Nepopisna gneča se je skupno odpravila v trgovino in hitela k svojim nakupom.

Donacija UP-orniku, nato naval kupcev

Nova trgovina, ki stoji na nekdanji lokaciji Giga sporta, nosi ime Maribor Center in s sabo prinaša 20 novih delovnih mest. V sklopu svojega družbeno odgovornega poslovanja so pri Lidlu ob odprtju poklonili donacijo humanitarnemu društvu UP-ornik v višini 500 evrov.

Največji Lidl v državi

Nov mariborski Lidl se razprostira na 1527 kvadratnih metrih prodajne površine, kupcem pa je na voljo široka ponudba. Na policah se namreč nahaja več kot 1800 Lidlovih izdelkov. S tem je Lidl Maribor Center največja Lidlova trgovina v Sloveniji.

V sklopu trgovine tudi Pohorska kavarna

Že od začetka je bil objekt zasnovan tako, da je znotraj prostor tudi za manjši gostinski obrat. Tako v sklopu trgovine posluje tudi Pohorska kavarna, ki se izpod Pohorja prvič seli tudi na levi breg reke Drave.

»Gre za prvi tovrsten lokal, ki bo deloval znotraj naše trgovine v Sloveniji. Veseli nas, da bomo skupaj s Pohorsko kavarno, ki je med Mariborčani zelo priljubljena, našim kupcem omogočili ne le izvrstno nakupovalno izkušnjo, pač pa tudi možnost, da se po nakupu posladkajo z izvrstnimi slaščicami in dobro kavo,« so za Mariborinfo povedali pri Lidlu.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Marko 1972 (nepreverjen)

Folk je poknjen.

Francelj (nepreverjen)

Meni bi bilo čakati pred vrati izpod časti Kje je nacionalni ponos.?

Zikollino (nepreverjen)

In pol se smejite Srbom in Srbiji?
Stoko jedna ...

Starejše novice