Foto: Jure Banfi
Mariborska nogometna navijaška skupina Viole dopolnila 30 let.

2. avgusta so mariborske Viole upihnile že 30. svečko in ob tej priložnosti vse Mariborčanke in Mariborčane povabile, da 10. avgusta z njimi proslavijo rojstni dan.

Navijaška skupina je ob 30. obletnici vse ljubitelje in ljubiteljice nogometnega kluba Maribor najprej povabila na tekmo, na kateri se je vijolična četica pomerila s klubom Tabor Sežana in ga premagala z rezultatom 4:2. Zaradi zmage je bilo praznovanje obletnice še bolj veselo.

Več kot 500 navijačev se je postavilo ob reko Dravo, od studenške brvi do Titovega mostu, in prižgalo bakle. Pogled na baklado ob Dravi je zato bil spektakularen.

Dogodek so navijači načrtovali že preteklo sooto, a so ga prestavili zaradi slabega vremena.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
beter (nepreverjen)

Fajn. Še bolj fajn bi blo če bi za sabo pobrali škatlo od raket (ki so jo odvrgli pri novi klopci pod Gorkega) in plastične kape od raket, ki jih je zdaj polna pot ob Dravi. Ampak v take malenkosti se Viole pač ne bodo spuščale.

Mbcanvedno (nepreverjen)

Lepo. Viole so bile vedno srce kluba!

Kar se pa odpadkov tice pa sestrinjam, ljubezen do mesta se kaže tudi s skrbjo za mesto in odlaganje odpadkov in grafitiranje lepih stavb pač ni najbolj lepa stvar na kateri so lahko fantje ponosni.

Mesto je potrebno obravnavati v rokavicah, saj kar v njega vložimo iz njega tudi dobimo, to je naš dom, naša dnevna soba v kateri živimo...

Forca Viole!

Starejše novice