Ob Svetovnem dnevu zdravja so se zaposleni sprehodili po stopnicah v 16. nadstropje Klinike za kirurgijo v UKC Maribor in s tem poskrbeli za boljše počutje na delovnem mestu.

Prva skupina zaposlenih na Kliniki za kirurgijo v UKC Maribor se je že zjutraj, druga pa popoldne v organizaciji delovne skupine za načrtovanje in vzpodbujanje promocije zdravja na delovnem mestu, po stopnicah povzpela iz avle v pritličju do 16. nadstropja stolpnice. Pred začetkom vzpona jih je nagovoril tudi strokovni direktor UKC Maribor Matjaž Vogrin, ki se je prav tako povzpel do samega vrha. 

»Mi smo skupina za promocijo zdravja UKC Maribor in smo organizirali pohod v šestnajsto etažo. Včeraj je bil svetovni dan zdravja, ampak ker je bila nedelja smo se odločili, da bomo danes naredili pohod. Namen je bil, da naredimo nekaj dobrega za naše zaposlene, da predihamo pljuča za naše zdravo srce in da se nam tudi nekaj dogaja. Ob tem tudi, da naši zaposleni vidijo, da nam je mar za njih, za nas in UKC Maribor,« pravi vodja skupine za promocijo zdravja Nina Šarman.

Prehodili so 16 nadstropij stopnic.

»Glede na to, da je že zjutraj ob 7.15 prva skupina hodila v šestnajsto etažo in potem tekom pogovora so bili zelo pozitivni odzivi bi radi, zdaj smo se to tako hitro dogovorili, da bi to izvajali enkrat mesečno. Če pa bi uspeli pa bi enkrat na teden se te stvari ponavljale« dodaja Šarmanova. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Naj se sprehaj… (nepreverjen)

ampak NE po bolnici. Veliko imamo dobrih, bolj poštenih in boljših zdravnikov, ki so brezposelni in zaradi korupcije
niso dobili službe!
https://www.zdravstveniportal.si/zdravstvo/politika/187/korupcija-v-zdr…
https://www.delo.si/novice/kronika/korupcija-v-zdravstvu-kriminalisti-n…

Starejše novice