Po nekaj dneh delovanja, žičničarji spet zaustavili delovanje žičniških naprav. Pohorje vseeno polno obiskovalcev.

V skladu z novim odlokom vlade, s katerim se do nadaljnjega prepoveduje obratovanje žičniških naprav, so se z včerajšnjim dnem tako zaprla tudi smučišča na Pohorju.

Vendar pa to ni ustavilo številnih Mariborčanov in drugih, da se v lepem vremenu ne bi podali na Pohorje. Veliko je družin z malimi otroki, sprehajalcev in drugih.

Spomnimo, da so iz Marproma ob napovedi vlade, da bo po nekaj dneh delovanja, spet zaprla smuščišča sporočili, da zaustavitev žičnic in zaprtje smučišč veljata do nadaljnjega. Smučarje in ostale uporabnike žičniških naprav prosijo za razumevanje, o vseh spremembah pa jih bodo obveščali.

Kot smo danes že poročali, pa je lepo vreme številne obiskovalce privabilo tudi na Gorenjsko, ker je prišlo do prometnega kolapsa. Ceste proti planinskim izhodiščem so bile polne, dostop do Velike Planine pa niti ni bil več možen.

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Navijac (nepreverjen)

Ce bi bilo odprto bi imeli delovna mesta,promet in ddv.Tako pa nic od nic.Guzva pa vseeno.Butale

Čuk (nepreverjen)

Budale....nesposobne .

In reply to by Navijac (nepreverjen)

Iki (nepreverjen)

celi svet je nesposoben :-)

In reply to by Čuk (nepreverjen)

Danvid (nepreverjen)

Janševa vlada se naj čimprej poda na najvišjo stolpnico v Ljubljani in skoči dol'brez padala seveda.banda hudočeva in nesposobna'vsaki dve uri si premišljajo in nekak spreminjajo.

dragan krstic (nepreverjen)

Danvid, res je hudič če si zaradi nizkega IQ ne mores vsega zapomniti.

In reply to by Danvid (nepreverjen)

Danvid (nepreverjen)

Cepec"čimprej se v vrsto za cepivo postavi'samo glej ,da ti ne bo skurilo še tiste zadnje možganske celice.Pa janeza za roko drži.

In reply to by dragan krstic (nepreverjen)

dragan krstic (nepreverjen)

Hvala za opozorilo glede skurjenja mozganskih celic. Z razliko med menoj in teboj bom pazil da ne bom ostal brez njih njih kot ti. Se mi kar smilis.

In reply to by Danvid (nepreverjen)

Gucibuci (nepreverjen)

Super je bilo, res idila. Škoda da so naši vrli politiki tako ne poslovno naravnani, ljudje bi lahko kaj zaslužili, minus bi bil manjsi okužb pa 0.

prerok (nepreverjen)

Prihajajo stari časi, ko smo se po hribu peljali navzdol nazaj gor pa smo "štamfali", to je bila rekreacija!

Ni kaj (nepreverjen)

Logika: ljudje se ukrepov ne držijo, zato moramo izdati nove ukrepe, ki jih ljudje ne bodo spoštovali? Nujno. Na 2 dni. Ker kljub vsem odlokom in trdemu delu vlade se nič kaj dosti ne spremeni.

Starejše novice