Številni Mariborčani se kljub karanteni in prepovedi zbiranja družijo na javnih površinah in ne upoštevajo varnostne razdalje. Ste kršitelje opazili tudi vi?

Medtem ko se mnogi držijo ukrepov in navodil države se številni Mariborčani in Mariborčanke požvižgajo na koronaukrepe in se v lepem vremenu družijo na javnih prostorih.

Bralec Mariborinfo nam je poslal fotografijo mladih, ki se sončijo na Mariborskem otoku – brez upoštevanja varnostne razdalje.

Bo zaradi takšnih kršiteljev, ki ogrožajo svoje zdravje in posledično tudi zdravje drugih, širjenje virusa naraslo?

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
bruh (nepreverjen)

pač no hejt ne ampak mal je že porazno skupaj vse ima svojo mejo ljudje potrebujejo svež zrak družbo doma ni pri vseh tako enkratno doma da bi bili zmožni preživet čas z svojimi bližjimi imamo različne odnose stvar smo zajedili korono čas je da svet gre naprej ne vlečt nekih brezveznih foric naprej dejte narodu prostost in možnost gibanja no...

Mesar Tomi (nepreverjen)

Itak so gnili 4 tedne sami doma, korone 100% nimajo. Ne vidim problema. Naslednji teden se tako ali tako vse odpira, korono pa imajo večinoma ljudje nad 55 let. Nič ne bo naraslo, takšne 'novice' pa so itak samo da se ogledi nabijajo.

Danvid (nepreverjen)

Takoj v zapor Za 20let. Ja pa kaj si dovolijo'A ne.

Peter Janko (nepreverjen)

Le kaj bi svet brez Pravičnikov, kot je ta, ki pošilja take slike

Walter brani MB (nepreverjen)

Naj gredo gledat tisti,ki so za to plačani !

D.j. (nepreverjen)

Res ni konca nevoščljivost v tej naši mali deželi. Vas ni sram. Sosed soseda prijavlja in slika razna dogajanja...pojdite ven in uživajte v naravi. Bodite veseli.

Guardian (nepreverjen)

Ko se bo vsak začel malo bolj za sebe brigat, kot za druge......bo svet naenkrat mnogo lepši !!

Starejše novice