Borbenost in napetost na štajerskem derbiju, z dobro obrambo Hoče pokazale fantastično partijo.

Na včerajšnjem štajerskem derbiju v Hočah sta se pomerili ekipi OK Hoče in OK Maribor. Ekipi sta se dobro borili, a domača ekipa je le dokazala svojo borbenost in tako zasluženo premagala ekipo Maribora z rezultatom 3:0. (21, 21, 18)

Uspešni napadi Radovića in Crnjanskega

Ekipi sta tekmo začeli izenačeno, obe sta naredili nekaj napak na začetnem udarcu. Hočani so se od Mariborčanov oddaljili z uspešnimi napadi Radovića in Crnjanskega. Borbena igra ter dobro postavljeni bloki so domači ekipi prinesli še višjo prednost, čeprav so Mariborčani proti koncu prvega niza začeli zmanjševati razliko. Niz se je zaključil z rezultatom 25:21.

Menjave pri Mariborčanih

V začetku drugega niza so povedli Mariborčani, vendar so domačini hitro izničili vodstvo gostov. Sledila je menjava pri Mariboru: Košenina je zamenjal Plesca, kasneje pa še Mulec Kamnika. Pri domačih sta z uspešnimi bloki izstopala U. Planinšič ter Franc, pri gostih pa Pelemiš. Pri Mariborčanih je v igro vstopil Donik namesto Horvata, pri domači ekipi pa je Špindler zamenjal Radovića, ki je takoj po odigrani točki prišel nazaj v igro.

Hoče do konca s točkami prednosti

V tretjem nizu so domačini ponovno poskrbeli za nekaj točk prednosti. Gostje so razliko manjšali z močnimi napadi Donika in Košenine, a so domači proti sredini niza še povišali svojo prednost. Hočani so zmagali niz z 25:18.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice