V novem bloku na Koroški cesti bo zrasla večstanovanjska zgradba z 21 večjimi stanovanji visoko kakovostnega in višjega cenovnega razreda. Nekatera stanovanja bodo izstopala po velikih terasah, kakovostni opremi ter tudi samostojnimi dvigali in vhodi.

Vse od leta 2009 se v Mariboru skorajda ni ničesar novega zgodilo. Kot smo pred meseci že napovedali, se bodo letos stvari končno začele premikati. Novogradnje Maribor bodo, kot je pred časom za Mariborinfo povedal direktor podjetja Primož Lobnik, gradile stanovanja na Koroški cesti, na Pobrežju in čez nekaj časa tudi v Košakih. Zdaj so se začele zadeve premikati na Koroški cesti.

21 visoko kakovostnih stanovanj

V zadnjih dneh so na Koroški cesti ob Koprivnikovi ulici na prej dolgo zaraščenem zemljišču začeli z gradnjo novega stanovanjskega bloka v Mariboru.

Na tem zemljišču bo zraslo 21 večjih stanovanj v severnem in južnem delu, visoko kakovostnega in višjega cenovnega razreda.

Tako bo videti nov stanovanjski blok na Koroški cesti. (FOTO: Novogradnje Maribor)

Nekatera med njimi bodo po Lobnikovih besedah še posebej izstopala z večjimi terasami, kakovostno opremo, samostojnimi dvigali in vhodi. Skupno bo stanovanjski objekt premogel za 2000 kvadratnih metrov uporabne površine in 35 garažnih mest.

FOTO: Novogradnje Maribor

Notranjost stanovanja v kompleksu, ki bo nosil ime Kare Koroška, naj bi bila videti tako.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
@ (nepreverjen)

Začeli so z gradnjo, s čim so pa potem nadaljevali in s čim nazadnje končali?

Starejše novice