Prva nočna smuka do doline na Mariborskem Pohorju, ki jo je za nameček spremljala še znižana cena vozovnice, je naletela na izjemen odziv smučarjev.

Na Mariborskem Pohorju je bilo včeraj v času nočne smuke prvič v letošnji sezoni možno smučati do doline. Snežnega stadiona in akcijske cene, vozovnica je namreč stala le 5 evrov, se je razveselila množica smučarjev, ki so povsem napolnili mariborsko smučišče. Po končani nočni smuki je bilo smučišče od 21. do 22. ure odprto tudi za spuste s pležuhi.

Poleg tega o ob otvoritvi Snežnega stadiona imetniki vozovnice za nočno smuko v kočah in lokalih do doline - Koča Koča, Car bar, Lisičkin brlog, Škratov brlog, S bar, Planika, Koča Luka, Koča Trikotna jasa, Gondola Fun bar, Hotel Arena - dobili brezplačen topel napitek za odrasle in otroke.

Snežni stadion, kjer sedežnica Radvanje še ni v pogonu, ostaja odprt tudi v naslednjih dneh za dnevno in nočno smuko. Pri tem v času med končano dnevno smuko in začetkom nočne Snežnega stadiona, zlasti v primeru višjih temperatur, zaradi ohranjanja kakovosti snega ne bodo teptali.

Omenjena promocijska cena vozovnice za nočno smuko bo veljala samo ta četrtek, ob tem pa različne ugodnosti tako za dnevno kot nočno smuko v Marpromu načrtujejo tudi za nadaljevanje zimske sezone: »Prav tako si prizadevamo, da čim prej odpremo še Čopovo progo do doline, na kateri trenutno še ni dovolj snega za kakovostno in varno smuko.«

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice