Slika je simbolična.
Ob štajerski avtocesti v Arji vasi bo konec prihodnjega tedna prve goste sprejel nov štirizvezdični Hotel A, ki ga bodo uradno odprli v začetku septembra.

Hotel ob avtocesti ima 50 sob in štiri sobe za najbolj zahtevne goste. Vrednost naložbe je ocenjena na 5,8 milijona evrov, je za STA povedal menedžer Hotela A Zoran Podkoritnik.

V hotelu, ki je v lasti žalskega podjetnika Enesa Draganovića, je zaposlenih 22 ljudi. V gostinskem delu bo lahko sprejetih kar 100 gostov, na voljo pa je tudi konferenčna soba za 60 oseb. Med drugim je v  hotelu urejen tudi wellness center s savnami in fitnesom, poroča STA.

Vedno več zahtevnih gostov

»V Savinjsko regijo prihaja vedno več zahtevnih gostov, ki želijo višji standard in storitev. Celje, Žalec in okolica tovrstnih namestitev nimajo. Poleg poslovnih gostov, turistov in tranzitnih gostov smo v hotelu del sob prilagodili tudi športnikom,« je še povedal Podkoritnik.

Po njegovih besedah so medtem stekle priprave za drugo fazo, v kateri bodo zgradili gostinski objekt s kavarno, slaščičarno, restavracijo in picerijo. Vrednost te naložbe pa zaenkrat še ni znana. Kmalu bo sledila tudi gradnja bencinskega servisa za tovorna vozila, še poroča STA.

Draganović ima že 28-letno tradicijo poslovanja. Vodi namreč več podjetij v Žalcu s 95 lastnimi tovornjaki in 130 zaposlenimi, na dveh lokacijah izvaja tudi tehnične preglede. V Žalcu ima servisne delavnice, ličarske, kleparske, avtovleko 24 ur in tudi avtopralnico, vse za tovorna vozila ter geotermalne storitve, poroča STA.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice