FOTO: Jaka Arbutina
Tako je Ribič Pepe osupnil obiskovalce, sploh tiste najmlajše, Europarka.

Europark Maribor bo kmalu obeležil svoj 19. rojstni dan. Prav ob tem posebnem dogodku so pripravili rojstnodnevno dogajanje, ki bo potekalo ob koncu avgusta in v začetku septembra.

Naslednji teden bo v štajerski prestolnici pokalo od priložnosti za navdihujoče misli. Poleg vseh, ki so rojeni v znamenju device, svoj 19. rojstni dan praznuje tudi največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije. Kot vsako leto so v Europarku ob tej priložnosti pripravili rojstnodnevno dogajanje v družbi znanih Slovencev, ki bo popestrilo zadnje avgustovske in prve septembrske dni.

Ribič Pepe po Dravi priplul do Europarka

Danes se je ob 17. uri začela zabava za najmlajše. Ribič Pepe je namreč po Dravi priplul vse do Europarka, da bi spoznal nove prijatelje in jim na obraze pričaral veliko nasmehov. 

Tanja Žagar, torta velikanka in 19-odstotni popust

Jutri pa bo v svet živahnih ritmov in melodij popeljala energična pevka in tekmovalka v oddaji Zvezde plešejo – Tanja Žagar. K sreči ji ne bo treba čakati do pet do polnoči, kot opeva v svoji pesmi, saj bo na osrednjem prireditvenem prostoru Europarka Maribor nastopila že ob 11. uri.

Ob spremljavi poskočnih plesnih ritmov energične rdečelaske se bodo obiskovalci lahko posladkali še z okusno torto velikanko. Za piko na i pa bo večina prodajaln v Europarku razvajala z rojstnodnevnimi popusti v višini do 19 odstotkov.

FOTO: Jaka Arbutina

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
gost27 (nepreverjen)

A je to ribar Milanič????

Starejše novice