Brez ideje za poslovna darila? Nič hudega! Preverite inovativna ter zdravju in okolju prijazna darila.

Bliža se tisti čas v letu, ko je treba razmisliti, kaj podariti poslovnim partnerjem, ki imajo že skoraj vse ter ob tem ostati domiselni, inovativni in drugačni. Zato so v podjetju OVEN Elektro Maribor pripravili izbor inovativnih ter zdravju in okolju prijaznih daril.

V ta namen so v Konferenčnem centru Terme Zreče pripravili posebno predstavitev poslovnih daril. To je s svojim nastopom še dodatno začinil stand-up komik Željko Čakarević, bolj znan kot Željkić in Željudin.

Pametna in inovativna darila

V podjetju Oven so pripravili katalog praktičnih daril, s katerimi si lahko olajšate delo ali popestrite prosti čas. Živimo v času hitrih sprememb, zato nam pogosto ostane premalo časa za pomembne stvari in ljudi. V podjetju Oven so svoje izdelke uvrstili v štiri sklope, med katerimi se najde pravo inovativno darilo prav za vsakega.

V katalogu si lahko ogledate izdelke, ki so razvrščeni med štiri sklope. V oddelku »Pametni dodatki« lahko tako najdete prenosni elegantni polnilec za telefon - Power bank, izjemno udobna VR Box virtualna očala ali brezžični polnilec za pametne telefone s hitrim polnjenjem. Ponujajo tudi naravne izdelke, ki bodo zagotovo razveselili vse, ki si prizadevajo za čim bolj zdravo življenje.

Najdejo se tudi pametni pripomočki za pomoč pri delu v pisarni, poskrbljeno pa je tudi za prostočasne aktivnosti. Tako lahko podarite električno kolo, še več izdelkov pa si lahko ogledate v spletni trgovini podjetja Oven.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice