Mariborski policisti iščejo lastnike naslednjih ključev ...

Policisti Policijske uprave Maribor so danes od koprskih kolegov preposlali galerijo izgubljenih ključev, katerih lastniki se iščejo.

V začetku januarja so koprski policisti prejeli več prijav za kazniva dejanja goljufije, zatajitve in zlorabe osebnih podatkov, vse zoper žensko, staro 43 let. Kazniva dejanja so bila pretežno storjena pri najemu ali prodaji več stanovanj na območju Kopra in Ankarana.

Storilka se je pri tem vedno predstavljala tudi kot pravnica in uspešna nepremičninska agentka. Po prijetju konec marca je bil zanjo odrejen pripor, nato pa je bila obsojena na slabi dve leti zapora.

Policisti so zaradi suma storitve dodatnih kaznivih dejanj ponarejanja listin osumljenki zasegli obsežno dokumentacijo in še nekatere druge predmete. Med slednjimi so našli tudi večjo količino ključev, za katere še niso uspeli ugotoviti lastništva.

Glede na zgodovino in predkaznovanost storilke obstaja velika verjetnost, da ključi izvirajo iz kaznivih dejanj oziroma da so to ključi raznih stanovanj, poštnih nabiralnikov, garažnih vrat ali zapornic (daljinci) za stanovanja ali hiše, ki jih je storilka uporabljala, oškodovanci pa prijave niso podali.

Storilka ni lastnica nobene nepremičnine in je vedno stanovala v najemu. 

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice