Veliko smo že poročali o projektih in naravnanosti podjetja Oven ter spremljajočih mesečnih dogodkih njihovega Kluba. Z direktorjem Miroslavom Prešernom smo o tem že spregovorili, v soboto, 3. marca 2018, pa smo bili povabljeni kar na rojstni dan.

Podjetje Oven je v Europarku praznovalo že tretji rojstni dan Kluba Oven in tako v svoj rojstnodnevni kotiček povabilo vse zainteresirane mimoidoče. Na poslikavo obraza in druženje pa tudi najmlajše.

Tam smo lahko zavrteli tudi mavrično kolo sreče, od katerega ni bilo možno odkorakati praznih rok. Kot glavno nagrado so podarili turistični paket za štiri osebe z električnimi kolesi iz nove največje izposojevalnice, med drugim pa tudi vikend pakete, najeme hoverboarda in njihove pametne produkte.  

Ob tem so obiskovalce okusno pogostili in povabili še strokovnjaka, ki je brezplačno ponudil nasvete vsakomur, ki so ga zanimale informacije, kako si pri obnovi ali pa novogradnji ustvariti pameten dom.

Tokrat kar šesto!

Oven je proizvajalec električne energije iz obnovljivih virov, ki ima v lasti 6 hidroelektrarn in kar 17 sončnih.

Anja Mithans, vodja marketinga in prodaje Oven, d.o.o. nam je povedala, da so se pred tremi leti odločili, preko Kluba Oven, osveščati širšo javnost o različnih okoljskih problematikah ter z njimi povezanimi obnovljivimi viri, reciklažo, e-mobilnostjo, krožnim gospodarstvom in podobno. 

Omenila je, da so v lanskem letu po Mariboru postavili že kar nekaj izposojevalnic električnih koles. Letos, natančneje na prvi spomladanski dan, 21. marca, pa bodo na Gosposki ulici odprli še šesto – doslej največjo izposojevalnico, imenovano OVeNtura. Ta bo imela najmanj 15 koles, ki bodo namenjena tako občanom in turistom. Da bi uspeli čim širše predstaviti možnosti oziroma prednosti izposoje tovrstnih koles, so se povezali tudi z dvema partnerjema, in sicer z Zavodom za turizem Maribor – Pohorje in BikeLab-om.

In to z aplikacijo

Kot novost pripravljajo tudi najsodobnejšo aplikacijo, s katero si bo mogoče rezervirati in plačati kolo ter izbrati turističen paket oziroma pot, po kateri bo uporabnike vodila z GPS-signalom in omogočala še druge prednosti.

Ugodno s klubsko kartico

Podjetje Oven pospešuje tudi trženje več povezanih produktov, električno mobilnost in izdelke za pametni dom (pametna LED svetila z JBL zvočniki, ojačevalci Wifi signala, ostale pametne LED sijalke, pametne vtičnice, detektorji) pa so predstavili v mariborskem nakupovalnem središču.

Zainteresirane vabijo k včlanitvi v njihov klub, preko katerega jim s klubsko kartico zagotavljajo veliko ugodnosti in popustov, ki jih bo možno izkoristiti pri nakupu v spletni trgovini, najemu električnih vozil ali pa kar pri zajtrkih, prenočiščih, masažah in podobno. Te omogočajo v Hotelu Betnava, Drava Centru, Črnem Baronu, Mački na Lentu in posestvu Meranovo. Ugodnosti in popustov bo, po besedah Anje Mithans, skozi leto še več. V okviru prodajno-promocijskega tima družbe Oven iščejo namreč vedno nove partnerje ter dodatne produkte za spletno trgovino.

Za okoljsko ozaveščene so izdali nov katalog za samooskrbo z električno energijo, v katerem so predstavili tri pakete zbranih sončnih elektrarn na ključ. Gre za sončne elektrarne po sistemu net metering-aPoleg omenjenih paketov nudijo še dodatne, ki jih uresničujejo po individualnem dogovoru s strokovnjakom, ki pride na dom, si ga ogleda in tako ponudi ustrezno rešitev. Poleg izdelave na ključ, kupcem nudijo ureditev potrebne dokumentacije za subvencijo pri Ekoskladu ter bon v vrednosti do 400 evrov.

Vse dodatne informacije lahko dobite preko maila na [email protected] ali obiščete spletno trgovino www.trgovina-oven.si.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice