Mariborsko Pohorje je polno ljubiteljev belih strmin.

Ker ima Podravje boljšo epidemiološko sliko, lahko še naprej delujejo žičniške naprave in smučišča. Zato ni nič čudnega, da je danes na Pohorju polno ljubiteljev belih strmin.

Na parkirišču se le s težavo najde prosto parkirno mesto.

Pred smučanjem negativni test

Sicer pa še vedno velja, da je ob nakupu karte potrebno pokazati negativni test. Ta ne sme biti starejši od 24 ur, predložijo pa ga lahko v kateri koli obliki, torej kot SMS sporočilo, izvid ali potrdilo. 

Zaenkrat še velja, da je prehod med občinami, znotraj regije prebivališča, dovoljen le za namene športa. Tako se lahko do Pohorja zapeljejo vsi iz Podravske regije. 

Na Mariborskem Pohorju je napočil čas tudi za začetek nočne smuke. Marprom smučarje prvič to sezono vabi na najbolj znano osvetljeno pohorsko strmino to soboto, 30. januarja. 

Nočna smuka bo na razpolago izključno na Snežnem stadionu med 17.30 in 20.30, ko bo obratovala sedežnica Radvanje. Za najmlajše bo med nočno smuko deloval še trak Arena v izteku Snežnega stadiona. Sankanje takrat ne bo dovoljeno.

Po uvodni sobotni nočni smuki bo ta na Snežnem stadionu potekala vsak dan od torka do sobote.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Navijac (nepreverjen)

Super.sam razdalja in ostalo pa se naj uposteva.

dd (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

ni potrebe po tem, virus ni nevaren za 99% populacije, okužiš pa se lahko ali na smučanju ali pa ko stojiš v vrsti za kruh v trgovini, tako da so vsi ukrepi za brezveze kar kažejo tudi številke zadnje 3 mesece potem pa pogledaš države kjer ukrepov ni oz. so bistveno manj strogi in so številke iste kot pri nas, pač vsi pametni ki nismo slepe ovčke ne upoštevamo že od spomladi dalje ničesar

In reply to by Navijac (nepreverjen)

Zikollino (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Test preverjajo ob nakupu karte ... kupite karto preko Petrola po internetu ... pridete smučat ... in to je to ... živela Korona ...

Kaco (nepreverjen)

Zopet eden butasti ukrep na smučiščih! Smučarji morajo imeti negativni test a ostali pohodniki, sankači pa ne rabijo ničesar a se veselo družijo?! Naši veleumi nimajo nikoli ničesar pod kontrolo!

Default (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Cefur bo spet sluzil

Taborcan (nepreverjen)

Pa svinjarijo pspravite za sabo ne da pluvate pol po snagi svinjarji

Grof (nepreverjen)

Kaj pa hrana in pijača sta dovoljena ? Ali so samo rogljički prepovedani čevapi pa ne ?

Starejše novice