V Domu starejših občanov DOSOR sta si pred dnevi večno zvestobo prisegla upokojenca iz Maribora in Ljubljane.

Zgodba, ki bo nejevernim Tomažem pozne ljubezni vlila nekaj upanja. V sredo sta si v Domu starejših občanov v Radencih poročni prstan izmenjala Jasna Czurda iz Maribora in Janez Starina iz Ljubljane. Pot njune ljubezni se je začela s prijateljstvom, kaj hitro pa je Jasna ugotovila, da je njun odnos stopnjo prijateljstva že prerasel.

Ko prijateljstvo preraste v ljubezen

To je za 63. letnega Janeza prva poroka, Jasna pa je že bila poročena, a po njenih besedah tudi »srečno razvezana«. Njuna zgodba se je začela leta 2010, ko se je Janez iz Ljubljane prvič preselil v Dom ostarelih v Radence. Najprej sta prijateljevala, potem pa se je mladoporočenec na vso silo zaljubil vanjo.

Njegovo dvorjenje je opazila, ko se je znašla v življenjski nevarnosti

Jasna je po možganski kapi pristala na vozičku in s tem se je njena kariera generalne sekretarke Turistične zveze Maribora hitro končala. Ko jo je v Radencih že tretjič zadela možganska kap, je njegovo dvorjenje hitro opazila tudi sama.

"Res je, da sva z Janezom že od mojega prihoda v Radence bila prijatelja, a ko sem videla, da nenehno kliče v bolnišnico in se zanima kako je z mano, mi je bilo jasno, da je tukaj nekaj več kot samo prijateljstvo. In plod tega vidite sedaj, to je najina poroka," priznava Jasna.

»Še posebej so se mi dopadli njegovi brki«

Od te točke naprej je med njima ljubezen resnično razcvetela. Zelo všeč ji je bila njegova kultiviranost in prijaznost, »"Še posebej so se mi dopadli njegovi brki," pravi. Že dve leti in pol, odkar sta si izpovedala ljubezen, tudi spita v isti sobi in si pri vsem pomagata. 

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Goodhelp

Dober dan vsem, moje ime je Gisela iz Nemčije. Rada bi se zahvalila velikemu dr. Okpa, da mi je pomagal in obnovil moj pokvarjen zakon, nikoli nisem verjela, da bi lahko spet dobila moža, potem ko sva se ločila že 2 leti in sem bila poskušal sem na vse načine, da bi ga dobil nazaj, kar mi je velikokrat spodletelo in sem se odločil, da ne bom več poskusil, vendar šele, dokler nisem naletel, kako je ta veliki Človek po imenu Dr Okpa nekomu obnovil razpadli zakon, ki je trajal 7 let, in bil sem presenečen, ker je bil moj komaj 2 leti . Morala sem mu torej poskusiti, če mi lahko tudi pomaga, kar je storil s svojimi močmi, in če na kratko povem, zdaj imam moža doma in živiva srečno skupaj kot še nikoli. Dr. Okpa želim ceniti in priporočati vsem, ki potrebujejo pomoč na katerem koli področju svojega zakonskega ali partnerskega življenja, in zagotavljam vam, da bo dr. Okpa obnovil in prinesel enotnost v vaš pokvarjen dom. Lahko ga kontaktirate po e-pošti: [email protected] ali pokličete na +27653527813.

Najlepša hvala, dr Okpa.

Starejše novice