Podjetje Oven ta konec tedna na Trgu svobode Mariborčanom ter ostalim zainteresiranim predstavlja svojo novo ponudbo - izposojo električnih koles. 

Glavni cilj promocije je seznaniti Mariborčane, da je mesto dobilo izposojevalnico električnih koles, imenovano OVeNtura. Evropa se takega e-mobilnega sistema že poslužuje, zato skuša podjetje Oven predvsem izpostaviti njegove prednosti, tako za občane kot turiste. Na dogodku je možno preizkusiti vožnjo z električni kolesi in v zadnjem času zelo popularnimi hoverboardi, ki so jih v podjetju nadgradili za še bolj adrenalinsko vožnjo - z e-gokardi. 

Ne le e-mobilnost, predstavljajo tudi storitev za izgradnjo sončne elektrarne po sistemu net meteringa. Kupcem nudijo kar do 400 evrov bona za nakup drugih produktov z njihove spletne trgovine www.trgovina-oven.si, sončno elektrarno vam postavijo na ključ, uredijo vse potrebno za pridobitev subvencije pri Ekoskladu in so edini, ki vas ne vežejo na nobenega ponudnika električne energije ali kako drugače. V njihovi sončni ponudbi so trije zanimivi paketi.

»Cilj je ozavestiti ljudi, da lahko električno kolo uporabljajo namesto npr. tretjega ali celo drugega avtomobila. Na tak način lahko razbremenimo mestna središča, kjer je nasičenost z avtomobili velika. Električno kolo ni namenjeno rekreativnim športnikom in ljudje se zaradi prihoda teh ne bodo gibali manj. Bodo pa lažje premagovali daljše in zahtevnejše razdalje, ki jih drugače ne bi zmogli, ali pa se bodo do službe namesto z avtomobilom, pripeljali z e-kolesom. 

Mesto Maribor pa bo s tem le pridobilo, saj ima e mobilnost med turisti posebno dodano vrednost« nam je zaupala Anja Mithans, vodja marketinga in prodaje v podjetju Oven.

Lov na zaklad že poteka

Izposojevalnico e-koles OVeNtura so želeli predstaviti na bolj zanimiv način, zato so se odločili za igro Lov na zaklad.

»Poteka nagradna igra, v kateri sodelujoči prejmejo zemljevid ter na njem poiščejo OVeNturo. Točkam fizično sledijo, na vmesnih "postojankah" pa dobijo še sveže pečene kokice in manjše nagrade. Na predzadnji točki, kjer se izposojevalnica nahaja, si to tudi ogledajo, s štampiljko OVeNture pa se ob koncu iskanja oglasijo na začetni stojnici, kjer se uvrstijo v glavno žrebanje. To bo v soboto, 26.5. ob 12.30.

Zanimivo je, da si ljudje vzamejo 15 minut časa in se na to pot dejansko podajo. Naš namen namreč ni v klasični promociji, ljudem želimo našo novo ponudbo čimbolj zanimivo prikazati. Vse projekte delamo v sodelovanju z naravo in predvsem za ljudi.«

Mamljive nagrade

Jutri bodo izžrebani trije srečneži, ki so preko Lova na zaklad spoznali izposojevalnico električnih koles OVeNtura. Glavna nagrada je družinski vikend najem električnih koles, sledita pa ji še najem e kolesa za eno osebo in najem hoverboarda. 

Do nedelje, 27.maja, pa si lahko v okviru promocijske akcije Lov na zaklad, električna kolesa iz OVeNture izposodite po polovičnih cenah. 

Postanite član in pridobite velike ugodnosti

Maribor je nedavno pridobil največjo izposojevalnico e-koles v tem delu Evrope. Zaživela pa je tudi aplikacija OVeNtura, s katero si je možno na mobilniku kolo rezervirati in plačati. Prenesete si jo lahko tako z Google Play kot tudi App store. 

Na današnjem dogodku so predstavili tudi dodatno opcijo štirih vodenih poti, ki jih ta aplikacija zajema. Pakete so poimenovali Voda, Zgodovina, Adrenalin in Ljubezen. Torej, za vsakega nekaj.

Obiskovalci so se lahko brezplačno včlanili v Klub Oven in postali imetniki članske kartice, s katero bodo koristili številne ugodnosti skozi vso leto. V mesecu maju se ponuja še posebna ugodnost, 5-odstotni popust ob nakupu klimatskih naprav, ki bodo v prihajajočih toplejših mesecih prišle še kako prav.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice