Drsališče v središču Maribora bo obratovalo vsak dan vse do konca šolskih zimskih počitnic.

Na Trgu svobode se je danes opoldne odprlo mestno drsališče, ki bo obratovalo vse do konca zimskih šolskih počitnic, do začetka marca.

Praznični decembrski razigranosti na ledu bodo v januarju in februarju sledile številne tematske aktivnosti, kot so kegljanje na ledu, hokej z metlami ter drsanje ob disco glasbi in zimzelenih popevkah. Gostinski ponudniki bodo ob drsališču pripravili posebne kulinarične dneve.

»Odlično izgleda, dobro pa je, ker so ga tudi pokrili. S temi lučkami pa tako izpade čarobno, sploh otroci bodo uživali,« sta za Mariborinfo pokomentirala mimoidoča opazovalca.

Zaradi tehničnih težav se je odprtje pokritega montažnega drsališča prestavilo za nekaj dni. Drsališče bo od danes pa vse do konca leta poskrbelo, da bodo občani in obiskovalci mesta ob drsanju na prostem ter razigranosti na ledu uživali v decemrskem prazničnem vzdušju.

Drsališče bo odprto vsak dan od 10. do 21. ure, na drsalkah pa bo moč vstopiti tudi v leto 2018, saj bo na Silvestrovo drsališče odprto do druge ure zjutraj.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice