Evropskemu tednu športa v Mariboru se je pridružilo tudi podjetje Oven. Z njihovim e-kolesom smo se zapeljali do Koblarjevega zaliva.

V okviru Evropskega tedna športa, ki ga to leto obeležuje mesto Maribor kot Evropsko mesto športa 2018, so se v podjetju Oven odločili, da za vse občanke in občane namenijo kopico aktivnosti, dodatnih ugodnosti in dogodkov, ki bi tako razvoj kot napredek električne mobilnosti krajanom le še približali. 

Na današnjo pustolovščino z električnimi kolesi smo se odpravili tudi mi in se skupaj z ekipo podjetja Oven zapeljali po Dravski kolesarski poti, vse do Koblerjevega zaliva. Nad vožnjo z električnimi kolesi smo bili več kot navdušeni!

»Ker se v podjetju Oven zavedamo, da je e-mobilnost izrednega pomena, in ker cenimo trajnostno naravnanost in zavezo k slednji, smo se odločili, da današnji dan posvetimo prav njeni celoviti promociji. Kolesarska tura, na katero smo se odpravili, je predstavila tako funkcionalnost kot praktičnost uporabe električnih koles, pa naj si gre za domače ali tuje goste. Vse z namenom nadaljnje promocije tudi nekaterih ostalih aktivnosti, ki jih izvajamo znotraj podjetja Oven,« je za Mariborinfo.com povedala Anja Mithans, vodja marketinga in prodaje Oven, d.o.o.

»Omenim naj le nenehen razvoj naše spletne trgovine, napredek in večanja članstva v Klubu Oven ter številne druge aktivnosti, ki jih izvajamo za znotraj našega podjetja. Največja izposojevalnica električnih koles Oventura, kjer se je naše srečanje danes tudi pričelo, pa bo s ponosom poleg obstoječih 21-ih koles v Mariboru, odprla svojo podružnico kmalu tudi v Slovenskih Konjicah. Na to in na nenehen razvoj naše ponudbe smo v podjetju Oven še kako ponosni,« je dodala Mithansova.

Celotno dogajanje bo potekalo v tem tednu, vse do 28. septembra na Trgu Leona Štuklja, kjer se bodo v okviru Oven promocije izvajale tudi številne aktivnosti, namenjene tako mlajšim kot starejšim občanom. 

»Za vsakogar nekaj!«

To je moto, ki mu dodobra sledijo v podjetju Oven. Da je porast električne mobilnosti v svetu vse bolj vidna, se opazi že s pomočjo trenda, ki nakazuje, da skorajda 70 odstotkov ljudi, ki živijo v urbanih središčih, danes uporablja vsaj eno izmed električnih prevoznih sredstev. Pa naj si gre za električni skiro, hoverboard ali električno kolo.

Izbire je veliko, slednja pa se navadno prilagaja namenu uporabe, starosti in razdalji, ki jo mora posameznik iz dneva v dan premagovati. Prav zaradi tega so se v podjetju Oven odločili, da velik del energije in promocije namenijo prav v dodatno ozaveščanje o pomenu e-mobilnosti. 

Nepozaben zaključek pa se vsem občankam in občanom obeta v petek, 28. septembra, ko bodo Evropskemu tednu športa pridali prav poseben epilog na Trgu Leona Štuklja, z zabavo do poznih večernih ur z DJ Ney-em. Zabavi so namenili pomenljivi naslov - »Bodi športnik, bodi kul, Oven vabi te na žur«. 

Zapeljite se z električnim kolesom vse do OVeNture

V kolikor še niste, je morda prav Evropski teden športa idealna priložnost, da se odpravite do največje izposojevalnice električnih koles, Oventure. Tam se lahko z izposojenim električnim kolesom odpravite tudi po eni izmed predstavljenih kolesarskih tur znotraj aplikacije Oventura.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
prerok (nepreverjen)

E- kolo je primerno za službene namene, namesto avtomobila ali avtobusa ter za lenuhe, ki ljubijo rekreacijo in "šport".

Starejše novice