Mestna občina Maribor je le nekaj dni nazaj spremenila prometno ureditev v ulici Ob bregu na Lentu.

Čeprav so na mariborski občini spremembo prometne ureditve v ulici Ob bregu napovedali že v drugi polovici septembra, pa je do te prišlo nekaj dni nazaj. Tako so sedaj spremenili prometno ureditev v ulici Ob bregu, v delu ob objektu Kopališča Pristan – od Lenta do Ribiške ulice.

V omenjenem delu je po novi ureditvi ulica postala enosmerna, tako da promet sedaj poteka v smeri od juga, torej od Drave, proti severu in naprej do izvoza v Ribiško ulico.

Nova parkirna mesta

V omenjenem odseku so enega od voznih pasov v smeri jug-sever namenili tudi parkiranju po režimu bele cone ter v ta namen uredili štirinajst parkirnih mest

Promet za kolesarje v ulici Ob bregu še vedno poteka dvosmerno, po novem po novo urejeni kolesarski stezi.

»S temi spremembami želimo zagotoviti večjo urejenost prometa na tej relativno prometni povezavi, hkrati pa dodatna parkirana mesta za obiskovalce Pristana in bližnje stanovalce,« sporočajo iz Mestne občine Maribor. 

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
atak (nepreverjen)

končno

JBT (nepreverjen)

Enostaven način kako zaslužijo s parkiranjem . Janković jih je naučil .

Voznik (nepreverjen)

To so naredili za teh novih sedem parkirišč ker menda tam občinami stanujejo .počasi boste morali več parkirišč kot avtov .Pol Maribora pa je že itak enosmernih in tu ne sprevidijo da se s tem onesnažuje ozračje ker moraš več prevozit čudna so pota gospodova haha

Starejše novice