Tudi v Mariboru si lahko privoščite luksuzno domovanje, a za to boste morali odšteti tudi milijon evrov. Zbrali smo seznam nekaj najdražjih hiš v Mariboru in bližji okolici, ki so naprodaj ta hip.

Na spletnih oglasnih mestih je te dni na prodaj precej stanovanjskih hiš starih do 20 let. Osredotočili smo se na najbolj luksuzno, najdražjo ponudbo, ki jo ta hip ponuja mariborski nepremičninski trg.

Ta se očitno prebuja, kupci pa v Mariboru najdejo tudi milijonska domovanja.

Zgornje Radvanje – milijon evrov, 308 kvadratnih metrov

V Zgornjem Radvanju je naprodaj ena izmed energetsko najučinkovitejših hiš v Sloveniji, ki je bila zgrajena leta 2016.

Hiša ima tri etaže, v skupni velikosti 300 kvadratnih metrov na 597 kvadratnih metrih zemljišča. V prvem nadstropju je tudi velika terasa z bazenom.

Hiša z bazenom na Pobrežju – 950.000 evrov, 450 kvadratnih metrov

Na Pobrežju je naprodaj samostojna hiša z bazenom na zasebni lokaciji, ki je bila zgrajena leta 2010. Hiša je klasično grajena z upoštevanimi vsemi trenutnimi sodobnimi materiali in napravami. Zasnovana je v dveh etažah, skupno pa ima 450 kvadratnih metrov bivalnega prostora.

Stoji na kar 2.540 kvadratnih metrov velikem zemljišču, kjer se nahaja tudi bazen.

Samostojna hiša v Pekrah – 850.000 evrov, 225,5 kvadratnih metrov

V Pekrah je naprodaj samostojna hiša v skupni velikosti 225,5 kvadratnih metrov, ki je bila zgrajena leta 2008 in stoji na urejenem in ograjenem zemljišču velikosti  579 kvadratnih metrov. Zraven hiše je tudi zidana garaža, v kateri je prostora za dva avtomobila in je bila grajena na enak način kot hiša.

Hišo lastniki prodajajo z vso opremo, zajema pa hodnik, kuhinjo z jedilnico in z večjim dnevnim prostorom z izhodom na teraso, shrambo, pisarno, pralnico in stranišče. V mansardi se nahajajo spalnica, otroška soba, pisarna, kopalnica s kadjo in še eno stranišče. 

Samostojna hiša, Razvanje  – 750.000 evrov, 695.75 kvadratnih metrov

Luksuzna, dvostanovanjska in poslovna hiša, zgrajena leta 1999, se v Razvanju prodaja za 850.000 evrov. Stavba v celoti meri 722 kvadratnih metrov uporabnih površin na 1.749 kvadratnih metrov urejene parcele. Hiša je po besedah prodajalca prostorna, moderna in urejena kot dvostanovanjski ter poslovni objekt s posebnimi vhodi.

Opremljena je po najvišjih tehnoloških standardih.

Hiša z bazenom v Hrastju – 599.990 evrov, 227 kvadratnih metrov

V Mariboru, v Hrastju, se prodaja še nevseljena enostanovanjska hiša Villa Zurich. Nahaja se na obronkih Pohorja, v mirnem naselju, kjer jo z zadnje strani obdajata potok in gozd. Zgrajena je bila leta 2011 in leta 2014 v celoti zaključena z okolico in notranjostjo. Je v dveh etažah - pritličje in prvo nadstropje - meri pa 227 kvadratnih metrov. 

V pritličju se nahaja večji predprostor, ki vodi do prostornega bivalnega prostora s kaminom. Bivalni prostor zajema kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo z izhodom na teraso z bazenom in jacuzzijem. Iz predprostora je še dostop do kopalnice s straniščem in savne ter utilityja. V prvem nadstropju se nahajajo tri spalnice, garderoba in velika kopalnica s straniščem. Vse sobe imajo izhod na balkon, ki poteka po celotni zahodni strani hiše.

V hiši je napeljan alarmni sistem, videofon, osvetljava v hiši in zunaj deluje na daljinca, hiša ima še namakalni sistem, bazen z avtomatskim doziranjem klora in jacuzzi.

Luksuzna hiša v Košakih – 550.000 evrov, 243 kvadratnih metrov

Luksuzno prenovljena hiša bo zadovoljila tudi najzahtevnejše. Hiša je le streljaj iz središča mesta, v Košakih. Kljub temu, da je v naselju nudi zasebnost, saj je ograjena z visoko ograjo, tako da bo kopanje v bazenu ali sončenje zasebno. Hiša je bila leta 2016 popolnoma prenovljena.

Zajema stopnišče, dnevni prostor s pogledom na vrt z bazenom, kuhinjo, kopalnici in stranišče. V prvem nadstropju se razprostira spalnica, velika otroška soba, garderobna soba, kopalnica in balkon.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice