FOTO: Bojan Mihalič
V Europarku Maribor so danes odprli novo prodajalno Palmers, v kateri bodo ženskam pomagali prebuditi boginjo v njih. Pozabili niso niti na gospode.

Kdo se ne bi strinjal, da je biti ženska prava umetnost? Pri prebujanju boginje v vsaki ženski veliko vlogo igra tudi skrbno izbrano spodnje perilo. Pri tem bodo od danes naprej obiskovalkam največjega nakupovalnega središča severovzhodne Slovenije pomagali v prodajalni Palmers.

Čaka jih bogata ponudba zapeljivega spodnjega perila, krasne kopalke, udobne pižame, moderne halje ter čutne nogavice, ki bodo poudarile edinstveno osebnost vsake posameznice. Vsem moškim pa bodo z veseljem svetovali, kako presenetiti svoje najdražje oziroma kateri kos moške linije bi najbolj ustrezal njim.

»Prepričana sem, da bo nova prodajalna Palmers nov nakupovalni cilj številnih obiskovalcev našega nakupovalnega središča, ki se zavedajo, da je kakovostno in skrbno izbrano perilo pomembno tako za dobro počutje kot tudi za zapeljiv videz. Vesela sem, da Štajercem, predvsem pa Štajerkam, in obiskovalcem iz sosednjih krajev lahko od danes naprej ponudimo še eno prodajalno, v kateri bodo lahko izbirali med navdihujočimi in kakovostnimi kosi spodnjega perila in drugih izdelkov,« je ob otvoritvi povedala Simona Mandl, center managerka Europarka.

Podjetje Palmers ima v Evropi že skoraj 300 prodajaln, v Sloveniji pa nas z bogato ponudbo tako za ženske kot tudi za moške razvaja že več kot 22 let. Sicer pa začetki blagovne znamke Palmers segajo v leto 1914 v avstrijsko mesto Innsbruck. Majhna trgovina z nogavicami je rasla, danes pa Palmers predstavlja kakovostno blagovno znamko, ki se ji ne morejo upreti številne dame.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja7 (nepreverjen)

A bo tale svetlolasa "prodajalka" Kristina zopet konstantno kofetkala,cvekala s sosednjimi prodajalkami,obiskovalci Europarka in svojci,se naslanjala ob vratih oziroma vhodu trgovine od dolgcasa,zapirala trgovino,da bo lahko sla na cigaret in kavico?Ni ravno uzitek kupovat v stacuni,kjer ima prodajalka neprijeten zadah iz ust.A bo se vedno kraljica najnovejsih cenc in spletk?Vso sreco,mogoce bo v drugo slo bolje,ce je ze prvic zadeva propadla,a ne???

Starejše novice