Foto: Žan Osim
Hugo Boss v mariborskem nakupovalnem središču odpira svoji trgovini.

Nemška luksuzna modna znamka s skoraj stoletno tradicijo je mesec nazaj v pritličju Europarka odprla trgovino Boss, ki se ji danes pridružuje še poslovalnica Hugo.

Odslej ločeni blagovni znamki Hugo in Boss, ki se razlikujeta po modnem slogu, izpolnjujeta visoke standarde kakovosti in želita tudi najzahtevnejšim kupcem nuditi nabor oblačil, obuval in modnih dodatkov za vse vrste priložnosti. Nemški modni koncern želi modne navdušence prepričati s svojo kvaliteto, minimalizmom in odličnim prileganjem.

Foto: Žan Osim

V poslovalnico znamke Hugo bodo zahajali predvsem tisti, ki ciljajo na mladosten in sproščen videz, medtem ko bodo nasproti nje, v poslovalnici Boss, svoje modne kose prebirali kupci, ki prisegajo na klasiko in eleganco.

Poslovalnico znamke Boss smo sicer že lahko prvič obiskali pred enim mesecem, danes pa so se odprla še vrata sestrske znamke Hugo. Predstavniki pravijo, da se bodo novosti razveselili tako ljubitelji klasičnega kot tudi modernega sloga.

Foto: Žan Osim
Foto: Žan Osim
Foto: Žan Osim
Foto: Žan Osim
Foto: Žan Osim
Foto: Žan Osim
Foto: Žan Osim
Foto: Žan Osim
Foto: Žan Osim
Foto: Žan Osim
Foto: Žan Osim
Foto: Žan Osim
Foto: Žan Osim
Foto: Žan Osim

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
44 (nepreverjen)

rok trajanja.max leto
vseeno veliko uspeha

Katja7 (nepreverjen)

Se pridružujem 44.Eno leto max.Realno gledano.Folku ti dve trgovini ne potegneta,ta,ki se je odprla prva,je vedno prazna.Prodajalke kradejo bogu čas.No,glavno,da dobijo plače.Dolgoročno pa to ne pije vode,zadeva ni rentabilna.Dejstvo.

Haja (nepreverjen)

Trgovina BOSS je že bila v Europarku, pa ni bila dolgo odprta. 🤣

.joj. (nepreverjen)

Ka sta se totiva dva ločla?

Snezic (nepreverjen)

Kaj župan Klobasa je prišo na otvoritev?

pohorskisvizec

Katere so tiste 3, ki se tako prešerno smejijo? Najemnina za lokal je verjetno visoka. Pa plačo je treba dati. Če se ta zgodba izšla v času krize je super. Kriza se bo še poglobila. Samo golobček in njegove oprode bodo lahko kupovale v teh trgovinah!

Starejše novice