Naslednji četrtek se bo v Melju odprla nova Lidlova trgovina, ki nosi ime Maribor Center in pomeni 20 novih delovnih mest.

V četrtek, 6. decembra, se bo ob 8. uri odprla že kar 54. Lidlova trgovina, ki so ji nadeli ime Maribor Center. Ta bo v Mariboru ponudila kar 20 novih delovnih mest

Razprostirala se bo na 1527 kvadratnih metrih prodajne površine, kupcem pa bo na voljo široka ponudba, na policah bo namreč več kot 1800 Lidlovih izdelkov. 

Širok nakupovalni prostor in širši hodniki bodo omogočali lažje nakupovanje, novost pa so tudi podaljšani blagajniški pulti, ki kupcem omogočajo udobnejši nakup. Na voljo bo 121 parkirnih mest, od tega jih bo pet namenjenih invalidov in trije družinam, k temu pa bodo dodali tudi invalidske in otroške nakupovalne vozičke.

»Skrbimo tudi za okolje, zato ima nova trgovina vgrajeno tudi toplotno črpalko za porabo toplote iz hladilnih vitrin, kar omogoča ogrevanje z naravnimi viri toplote.«

Že šesta Lidlova trgovina v Mariboru je zrasla na lokaciji nekdanje trgovine Gigasport. Gradbeno podjetje Drava je v minulih mesecih objekt delno podrlo in izvedlo rekonstrukcijska dela. Pospešena dela na starem objektu so tako omogočila, da se je Lidl več kot očitno držal predvidene časovnice. 

Lidl posodablja svoje trgovine

Lidl je sicer v Mariboru prisoten že od leta 2007, ko je na Ptujski cesti postavil eno prvih svojih trgovin v Sloveniji. Lanskega septembra so na omenjeni lokaciji odprli povsem novo trgovino, ki je nastala potem, ko so staro porušili. Nemški trgovec je postopno prenovo obstoječih, starejših trgovin začel v letu 2016 in posodobitev svoje prodajne mreže načrtuje tudi v prihodnjih letih.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
MarkoT

Lidl v Hočah posluje že od 25.10.... :-)

Starejše novice