Kulinarična ponudba v Mariboru bo še ta teden bogatejša. Njami sushi, ki sicer že več let ponuja suši na dostavo, bo na Cafovi v nekaj dneh odprl čisto pravi lokal.

Lastnik Njami sushija Gregor Jagodnik je za Mariborinfo potrdil, da bo kmalu odprl dolgo želeni lokal, ki bo skoraj zagotovo prve goste gostil že ta teden. »Manjkajo le še malenkosti,« je povedal v telefonskem pogovoru. Načrt o odprtju lokala je sicer star že nekaj časa, novico o bližajoči se otvoritvi suši lokala v Mariboru pa so sami napovedali na družbenem omrežju, kjer so zapisali: »Še malo … Maribor ali ste pripravljeni?«

To bo prva liga!

Jagodnik je za Mariborinfo povedal: »Ideja o odprtju lokala ni zrasla zaradi želje oziroma namena po večjem zaslužku. Gre le za nadgradnjo same izkušnje naših strank. Dostava je druga liga, pravi lokal pa prva liga,« je simbolično povedal sushimojster Grega.

Ta je v Maribor pripeljal kakovosten in avtentičen sushi meni na podlagi klasične japonske sushi šole. Večletne izkušnje in izobraževanje na Tokyo Sushi Academy so zagotovilo za tradicionalno japonsko kulinarično izkušnjo, ki jo bo mogoče v Mariboru izkusiti že v prihodnjih dneh tudi v čisto pravem lokalu, ne le na dostavo.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice