Foto: Filip Berko
Poletje je že tukaj in čeprav večino glavni dopust šele čaka, se lahko med 7. in 9. junijem odpravite na mestno plažo – Citybeach v Mariboru.

Vsi, željni dobre družbe, pijače, glasbe in zabave se lahko ta vikend ohladite na Citybeach-u na Lentu. Tako imenovana Mariborska plaža ponuja užitek za vse generacije.

Nabrežje reke Drave, se bo s teraso MariBox-a spremenilo v edinstveno vročo točko za ljubitelje urbane kulture, lokalne plesalce na soncu ter fanatike uživanja na prostem.

Citybeach je tridnevna mestna plaža, ki je nastala s sodelovanjem »City Beach Graz« - Graz je namreč partnersko mesto, kjer plaža traja kar 100 dni. Plaža je postavljena v centru mesta – na Lentu pred Mariboxom – nudi zanimiv ambient za ta dogodek. 

Mitja Špes, organizator dogodka 'Citybeach Maribor' je povedal, da nas čakajo «trije dnevi mestne plaže z lokalnimi DJ-ji, dobro urbano glasbo, s čisto pravo plažo z več kot sto ležalniki in senčniki. Dobroa street food ponudba in odlična hladna pijača. Pričakujem, da bomo vsak da napolnili celotno teraso, plažo, to je približno 1500 ljudi na dan.«

Če torej še ne veste, kam čez vikend, lahko ohladitev poiščete na mestni plaži s kopalno ploščadjo, športnim igriščem, cocktail barom ter odrom ob reki, kjer bodo v živo nastopili priznani DJ-ji,  ne bosta pa manjkala niti vizualizacija in laser show, ki bosta poskrbela za eksplozijo pozitivnih vibracij na čudovitem plažnem ambientu, ob osvežilnih napitkih in odlični street food hrani.

Foto: Filip Berko

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice