Velik trampolin pred hotelom Diana je še do nedavnega nudil brezplačno zabavo za številne otroke, a so ga čez noč odstranili. Odprto vprašanje pa ostaja, kdo ga je pravzaprav postavil.

Še pred neizbežnim stečajem družbe Hotel Diana v Murski Soboti, ko je še obratoval tako hotelski kot gostinski del objekta, je bil na parkirišču hotela postavljen velik trampolin, ki je najmlajšim nudil brezplačno zabavo.

Ob stečaju družbe sta tako hotel kot restavracija prenehala obratovati, a trampolin je še naprej stal na parkirišču pred hotelom, zato smo želeli preveriti, kdo je ponudnik oziroma lastnik.

Ogromen trampolin, ki nikomur ni padel v oči

Tako smo preverili pri stečajni upraviteljici družbe Danici Čuk, ali je nemara trampolin v lasti družbe v stečaju, a sama o njem ni vedela nič, ravno tako nam o skrivnostnem trampolinu niso vedeli nič povedati pri lastniku objekta, družbi Heta, ki je v lasti srbskega mogotca Miodraga Kostića.

Po zanimivem spletu naključij pa so trampolin ravno v dneh, ko smo preverjali lastništvo, začeli pospravljati in danes ga dejansko ni več mogoče videti oziroma ga uporabljati.

V vrednosti celotne stečajne mase 

Neuradno smo sicer izvedeli, da naj bi ogromen trampolin vendarle bil v lasti družbe Hotel Diana v stečaju, tudi pri proizvajalcu, podjetju Akrobat Trampolini, so nam povedali, da jih ne oddajajo in je v primeru trampolina v Murski Soboti zagotovo šlo za prodajo. Za tovrstne trampoline je sicer potrebno odšteti tudi po več tisoč evrov. 

Kot smo že poročali, pa se je v stečajni masi družbe Hotel Diana znašla zgolj zaloga hrane in pijače pred potekom roka trajanja, ki je bila ocenjena s strani stečajne upraviteljice na 2800 evrov.

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice