Iz naših koncev ponovno prihaja ganljiva zgodba, za katero sta poskrbela otroka Vesne Maučec, direktorice hotelov v Zdravilišču Radenci.

Mesec december je mesec obdarovanja, za pohvale vredno gesto pa sta se odločila tudi Gaj in Lana, sin in hčerka Vesne Maučec. Na Radio 1 sta Denisu Avdiću namreč poslala kuverto, v njej pa 300 evrov, ki bodo nekomu polepšali ta božični čas.

»Vsako jutro poslušam vaše pogovore z družinami v stiski in ne mine dan, ko se ne bi zjokala. Zato vedno, ko je to v naši moči, pomagamo tem ljudem,« je v pogovoru z Avdićem, ki je njo in njuna otroka gostil v studiu, povedala Maučeceva.

Kot je povedala hčerka Jana, se je njen bratec Gaj odločil, da bo narisal strip in ga nato prodajal ljudem, kar pa ni šlo najbolje. Zato sta raje spekla piškote in jih prodajalo pred hišo, kar se je izkazalo za zadetek v polno. Uspela sta zbrati 300 evrov in jih nesebično poslala Avdiću.

O tem, da sta s to potezo ganila vse, verjetno ni potrebno posebej razlagati. Njihov obisk v studiu pa si lahko pogledate na spodnjem posnetku. 

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
MMBB (nepreverjen)

Super lepa gesta. Bi pa g. Avdiču in ekipi samo nekaj sporočil: prosim, preverite komu nakažete denar. Sem izvedel, da ste nakazali nekomu, ki denarja ne rabi. Mislim, da so vas rahlo nalagali. Klicali so k vam, da si ne morejo privoščiti daril za božič, ge pa dejansko za ljudi, ki so stari vsi več kot 30 let (v službo ne hodijo, ker se jim enostavno ne da - menjali že ogromno služb, ampak oni nočejo delati). Sedaj pa si je oče kupil nov mobitel za ta denar. Samo toliko. Absolutno pa podpiram dejanja, ki jih počnete. Me pa boli, da je sedaj denar šel tistim, ki ga dejansko ne potrebujejo. .Upam, da bodo komentar videli Denis in njegova ekipa.

Kritik (nepreverjen)

Gospa direktorica pustite otrokom naj doživijo svoje otroštvo in jih ne zastrupljajte z povzpetništvom in pahorjevanjem . Tudi naši otroci so podarjali darilca v domu za ostarele ,vendar tega nismo nikjer zapisali in obešali na veliki zvon . Dobrodota izhaja iz srca .

Starejše novice