Po mestu že diši po dobrotah z žara, zato smo se v uredništvu Mariborinfo začeli z novo akcijo. Iščemo restavracijo, ki po mnenju bralcev pripravlja najboljše čevapčiče. S pomočjo vaših predlogov je v izboru 10 restavracij. Izberite najboljše čevapčiče!

Dodobra smo že zakorakali v pomlad in tako je marsikje zadišalo tudi po žaru. In kadar govorimo o vonju slednjega, seveda ne moremo mimo čevapčičev. A ker možnosti, da bi jih nekaj obrnili na domači vroči rešetki, ni vedno na voljo, smo se v uredništvu Mariborinfo odločili začeti z akcijo, v kateri lahko bralci izberete najboljše čevapčiče v mestu. V kateri restavraciji torej pripravljajo najboljše?

Začeli smo z zbiranjem predlogov in naleteli na izjemen odziv. S pomočjo predlogov bralcev Mariborinfo smo v izbor uvrstili 10 gostiln oziroma restavracij, ki so dobile največ predlogov. Tako sedaj poteka izbor lokala, okrepčevalnice ali restavracije, kjer po vašem mnenju pripravljajo najboljše čevapčiče. Veljavni glasovi so samo tisti, ki jih oddate preko spodnjega obrazca.

Kako bomo izbrali naj čevapčiče v Mariboru?

Pot do naziva najboljših čevapčičev v Mariboru je naslednja. Po zbiranju predlogov ste znova na vrsti vi, drage bralke in bralci Mariborinfo. Med danimi predlogi morate do ponedeljka, 21. maja, do 20. ure, izbrati tistega, kjer po vašem mnenju strežejo najboljše čevapčiče v mestu! 

A to še ni vse! Izmed vseh, ki boste sodelovali pri iskanju naj čevapčičev, bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel praktično nagrado.

Tri, štiri … Naj se lov za najboljšimi čevapčiči v Mariboru po izboru bralcev Mariborinfo začne!

* Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah na spletnem mediju Mariborinfo.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Na ribe ... (nepreverjen)

... BRANCIN ORADA v fine restavracije

Starejše novice