V uredništvu Mariborinfo začenjamo novo akcijo. Bralci izbirate najboljši burger v Mariboru in okolici, zato oddajte glas za ponudnika hitre prehrane, ki pripravlja vam najljubšega!

Burgerji. Prepoznavni, priljubljeni in danes že v nešteto različicah. A najsi je piščančji, goveji ali pa sirov burger – vsakdo od nas ima ponudnika, za katerega prisega, da pripravlja najokusnejšega daleč naokrog.

Poiščimo najboljši burger v Mariboru! Na podlagi vaših predlogov smo izbrali kandidate za najboljši burger v mestu in okolici. Sodelovanje je preprosto. V spodnji anketi glasujte za restavracijo oziroma ponudnika hitre prehrane, ki po vašem mnenju pripravlja najboljše burgerje v Mariboru in okolici. Glasovanje poteka do četrtka, 26. julija, do polnoči, ko bomo dobili najboljši burger v Mariboru in okolici po izboru bralcev Mariborinfo. 

Veljavni so samo glasovi, ki jih oddate preko spodnjega obrazca.

Kako najdemo najboljši burger po izboru bralcev Mariborinfo?

Glasovanje poteka do četrtka, 26. julija, do polnoči, v petek pa bomo razglasili najboljši burger v Mariboru in okolici po izboru bralcev Mariborinfo. 

A to še ni vse! Izmed vseh, ki boste sodelovali pri iskanju naj burgerja, bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel praktično nagrado!

Tri, štiri ... Naj se lov za najboljšim burgerjem v Mariboru in okolici po izboru bralcev Mariborinfo prične!

* Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah na spletnem mediju Mariborinfo.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Gordana Kramberger (nepreverjen)

Šiš ... da se naješ kot Tito...
in da bi bili vsi siti kot je bil Tito...

Serđo (nepreverjen)

M burger na perhavčevi ul. 15, v ind. coni Tam...najbolši burgeri brez dvoma

Starejše novice