V uredništvu Mariborinfo začenjamo novo akcijo. Bralci izbirate najboljšo kavo v Mariboru in okolici, zato glasujte za tisto kavarno, ki vam pripravi najboljšo.

Kava je lahko prava specialiteta, ki so jo v Evropo popeljali Italijani, in popestritev ali pa obvezna sestavina vsakdanjika. Ker tudi Mariborčani radi posedamo na in ob kavi, smo se na Mariborinfo.com odločili izpeljati akcijo Naj kava v Mariboru, kjer so prednjačili spodnji predlogi.

Poiščimo najokusnejšo kavico v Mariboru! Na podlagi vaših predlogov smo izbrali kandidate, ki v Mariboru in okolici strežejo najboljšo kavo. Sodelovanje je preprosto. V spodnji anketi lahko oddate svoj glas za tisti lokal oziroma kavarno, kjer uživate v najboljši kavi. Glasovanje poteka do četrtka, 30. avgusta, do polnoči, ko bomo izvedeli, kje se pije najokusnejša kava po izboru bralcev Mariborinfo.

Veljavni so samo glasovi, ki jih oddate preko spodnjega obrazca.

Kako najdemo najboljšo kavo po izboru bralcev Mariborinfo?

Glasovanje poteka do četrtka, 30. avgusta, do polnoči, v petek pa bomo razglasili najboljšo kavo v Mariboru in okolici po izboru bralcev Mariborinfo. 

A to še ni vse! Izmed vseh, ki boste sodelovali pri iskanju naj kave, bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel praktično nagrado!

Tri, štiri ... Naj se lov za najokusnejšo kavo v Mariboru in okolici po izboru bralcev Mariborinfo prične!

* Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah na spletnem mediju Mariborinfo.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice