Pred časom se je v sam vrh priljubljenih alkoholnih pijač prebil gin, ki pa je še posebej priljubljen postrežen s tonikom. Bralci Mariborinfo izbirate najboljši gin tonik v Mariboru. Kje ga strežejo?

Pijača iz brinovih jagod, ki so jo prvi začeli proizvajati Nizozemci v 17. stoletju, je v zadnjem času postala pravi hit med ljubitelji nekoliko bolj grenke in precej krepke pijače. Pri tem pa se je seveda začelo veliko pisati tudi o blagodejnih učinkih, ki jih ima priljubljena pijača na nas.

Toplo pomladno sonce in prijetne temperature pa kar drezajo, da posežemo po osvežilnem koktejlu, in tako so miz vse bolj polne z gin tonikom. Tega so začeli ponujati v različnih variantah, zato smo se odločili, da preverimo, kje strežejo tistega najboljšega.

Po zbiranju predlogov sledi glasovanje. V spodnji anketi oddajte svoj glas za lokal, v katerem po vašem mnenju strežejo najboljši gin tonik v Mariboru.

Kako bomo izbrali naj gin tonik v Mariboru?

Pot do naziva najboljšega gin tonika v Mariboru je naslednja. Zdaj ste na vrsti vi, drage bralke in bralci Mariborinfo, ki boste med predlogi izglasovali tisti lokal, ki po vašem mnenju streže najboljši gin tonik v mestu. Glasovanje bo potekalo do torka, 11. junija, do polnoči.

Tri, štiri … Naj se lov za najboljšim gin tonikom v Mariboru po izboru bralcev Mariborinfo začne!

* Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah na spletnem mediju Mariborinfo.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice