Po načrtih bo krožna kabinska žičnica znova nemoteno delovala od vključno 14. oktobra naprej.

Iz Marproma sporočajo, da bodo od 25. septembra do 13. oktobra na krožno kabinski žičnici izvajali posebne preglede in vzdrževalna dela.

»Posledično gondola na Mariborskem Pohorju v tem času ne bo obratovala, saj zaradi opravljanja del na nosilnih stebrih to ne bo možno,« pojasnjujejo.

V navedenem terminu, ko gondola ne bo v pogonu, bodo za potrebe Bike parka Pohorje med vikendi vzpostavili prevoz na Mariborsko Pohorje s sedežnico Radvanje. Prevoz s to sedežnico bo na razpolago tudi vsem ostalim obiskovalcem Pohorja.

Kot še dodajajo, prvo soboto v oktobru na Mariborskem Pohorju načrtujejo delovno akcijo »Očistimo Pohorje« in če bodo do takrat uspeli opraviti večino predvidenih del na krožni kabinski žičnici, bo ta v času akcije obratovala, v nasprotnem primeru pa bodo vozile sedežnice Radvanje, Poštela in Sleme.

Po načrtih bo krožna kabinska žičnica znova nemoteno delovala od vključno 14. oktobra naprej. »Izvajanje posebnih pregledov je predpisano na določeno število obratovalnih ur žičnice in je nujno za njeno varno delovanje,« so še sporočili.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

Starejše novice