Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda je kakšno naklonjeno ravno vam.

Tehnični Ekspert

Si zgovoren in rad delaš z uporabniki, ter te zanimajo napredne tehnologije? Podjetje A1 vam ponuja prosto delovno mesto Tehničnega Eksperta. Pri zaposlovanju iščejo posameznike, ki se s svojim znanjem in vedenjem blizu vrednotam in pričakovanjem podjetja A1. Od kandidatov pričakujejo IV. ali V. stopnjo izobrazbe tehnične smeri oziroma drugo ustrezno izobrazbo. Ponujajo delovno razmerje za določen čas s poskusno dobo treh mesecev.

Prijavo lahko oddate do vključno 17.12.2019.

IT varnostni inženir

V Sektorju upravljanja informacijske tehnologije v Novi KBM vam ponujajo nov karieri izziv. Pogoj za prijavo je vsaj 6/2. raven izobrazbe, pomembna pa so tudi znanja kot so poznavanje varnostnih standardov v IT in informacijske tehnologije ter veljavne zakonodaje s tega področja. Prednost imajo tisti kandidati, ki dobro poznajo bančno poslovanje. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, s  poskusnim delom štiri mesece.

Rok prijave je 29.12.2019.

Strokovni sodelavec v specializirani prodajalni

V Tosami d.o.o vzgajajo kulture sodelovanja, v kolektivu je čutiti zavzetost za skupne cilje in pripadnost podjetju.
Iščejo kandidatke in kandidate za prosto delovno mesto Strokovni sodelavec v specializirani prodajalni. Kandidat mora imeti V. stopnja izobrazbe smeri tehnik zdravstvene nege ali farmacevtski tehnik.

Rok prijave pa je do 12.1.2020.

Terapevti

V podjetju Linea Snella d.o.o. iščejo nove ambiciozne sodelavce za delo v centru Linea Snella v Mariboru in Murski Soboti. Iščejo tiste, ki imajo željo po poklicnem in osebnostnem razvoju, ki iščejo urejeno in stimulativno delovno okolje ter si želijo pridobiti nove delovne izkušnje. Zahtevana je vsaj V. stopnja prednostno zdravstvene, kozmetične ali športne smeri ali prehranski svetovalec.

Prijave zbirajo do 15.1.2020.

Skladiščnik

LESNINA LES-MMS trgovska družba d.o.o. išče skladiščnika za delo v Hočah. Od kandidata pričakujejo poznavanje skladiščnega dela, samostojnost pri delu, zanesljivost, natančnost, urejenost, poznavanje dela z računalnikom in izpit za viličarja  pa predstavlja prednost. Kandidatom nudijo zanimivo in samostojno delo, možnost izobraževanja in profesionalnega razvoja.

Rok oddaje prijave je 12. 01. 2019.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice