Zbrali smo nekaj Instagram profilov Mariborčanov, ki s svojimi objavami prebujajo popotniške apetite ali pa ponujajo zgolj pašo za oči.

Številni mariborski instagramerji s slikovitimi objavami prebujajo popotniške apetite in polnijo še neodkljukane sezname izletov, spet drugi pa z objavami o svojem načinu življenja ali dela dodobra razburjajo domišljijo. Zbrali smo nekaj Instagram profilov Mariborčanov, ki jih, če ste goreči uporabnik Instagrama, morate preveriti.

Popotniški duši Lari Kamnik (in njenemu fantu) lahko na Instagramu sledite pod imenom your_passport. Mimogrede, Mariborčanka si je s svojimi objavami prislužila zavidljivo številko sledilcev - ima jih več kot 37.600.

W E E K E N D-- drinking piña colada over the ocean at @lajoyabiubiubali

A post shared by Travel Writer ❥ L A R I T A (@your_passport) on

Tudi Mariborčan Aleš Rajh na svojem Instagram profilu deli številne popotniške izkušnje iz vsega sveta. Spremljate ga lahko na alesrajh.

Beautiful and sunny day --#berlin #travel #visit_berlin

A post shared by Ales Rajh (@alesrajh) on

Blogerka, modna oblikovalka in podjetnica Blanka Slak Rupnik, ki je modno zorela tudi v Mariboru, bo s svojimi objavami na Instagramu navdušila marsikatero modno navdušenko ali navdušenca. Sledite ji na attitudebydsr.

Eva C. Zimet, sicer znana vizažistka, ki jo mnogokrat primerjajo z resničnostno zvednico Kim Kardashian, slovi kot odlična vlogerka, z zanimivimi objavami pa razveseljuje tudi na Instagramu. Spremljajte jo na evazimetofficial.

Fotograf in lovec na nevihte Jernej Lipovec marsikomu vzame sapo s svojimi fotografijami neviht. Na Instagramu mu lahko sledite na lipovecjernej.

Še veliko več paše za oči s svojim Instagram profilom ponuja znani fotograf Tibor Golob. Njegove objave spremljajte na tiborgolob.

Kot se za fotografa spodobi, pa si boste oči napasli tudi na Instagram profilu Simona Koležnika, še enega fotografa, ki živi in ustvarja v Mariboru. Njegove objave lahko spremljate na simonkoleznik.

Iščete športni navdih? Na Instagram profilu Mariborčanke Nives Orešnik, nekdanje miss Slovenije, zdaj pa fitnes trenerke, ga boste zagotovo našli. Več na nivesoresnik.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice