Kljub poletnemu oddihu nekateri še vedno iščejo sodelavce. Ponovno smo preverili, kdo.

Kljub temu, da je za nekatere čas oddiha, pa je za druge tudi čas dela. Prebrskali smo spleta portala za zaposlovanje in ugotovili, da se išče veliko administratorjev, delavcev avtomehaničnih delavnic, kuharjev, raznoraznih delavcev, hkrati pa tudi zdravnikov in programerjev.

Nosite belo haljo?

Univerzitetni klinični center Maribor išče dva zdravnika specialista. Zaposlujejo za nedoločen čas in polni delovni čas, kandidati pa morajo do 5. avgusta poslati vlogo po pošti.

Dva zdravnika specialista družinske medicine pa zaposlujejo tudi v Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca, kjer prav tako ponujajo delo za nedoločen čas. Kandidati lahko vlogo do 14. julija pošljejo po pošti ali elektronski pošti.

Iščejo pa tudi takšnega, ki bo imel opravljeno šolo antikoagulantnega zdravljanja in znanje trombo programa.

Ste študirali turizem?

Na Srednji šoli za gostinstvo in turizem na Mladinski v Mariboru iščejo učitelja/učiteljico praktičnega pouka turizma s tremi leti izkušenj za poučevanje 20 ur na teden.

Radi nakupujete?

Dekra zaposlitev išče za projektno delo več sodelavcev, ki bi obiskovali prodajna mesta, pridobivali ponudbe, nakupovali in nato izpolnili vprašalnik »z objektivno oceno situacije, ki je nastala v času nakupa«.

»Skriti kupec« potrebuje vsaj srednješolsko izobrazbo, dobre sposobnosti opazovanja in mora znati obvladovati delo na računalniku. Seveda pa predstavlja lasten prevoz in mobilnost prednost.

Primerni kandidati lahko delo s prilagodljivim delovnim času sklenejo preko pogodbenega dela in pridobijo možnost pogostega sodelovanja pri projektih. Rok prijave je do 10. julija.

Magna še vedno išče!

Magna Steyr išče za delo v Hočah monterja orodij, ki bi skrbel za montažo in demontažo zaščitnih oblog na karoseriji ter vizualno kontrolo morebitnih poškodb.

Kandidat potrebuje zaključeno vsaj osnovno šolo, osnovno znanje nemščine in leto dni delovnih izkušenj v proizvodnji. Pripravljenim na izmensko delo in dodatna izobraževanja nudijo zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 1 meseca.

Prijave sprejemajo do najkasneje 22. julija na izbranem portalu MojeDelo.com.

Računalniško usmerjeni?

Če imate VII. stopnjo izobrazbe računalniške ali druge ustrezne smeri, dve leti izkušenj, vozniško dovoljenje in naštetemu ustrezna znanja, zaposlujejo v Talumu v Kidričevem projektanta informacijskih sistemov. Izbranemu kandidatu, ki bo ustrezal zahtevanemu in poslal vlogo do 13. julija, ponujajo zaposlitev za določen čas z možnostjo dolgoročne zaposlitve.

Ste že slišali za novo taksi službo?

Vožnjo naročiš z aplikacijo na telefonu, nato pa še oceniš svojo zadovoljstvo. Cammeo išče profesionalne in odgovorne voznike taksi vozila, ki bi vozili po Mariboru ter bili pri delu z ljudmi komunikativni in potrpežljivi.

Dobro morate le poznavati mesto z okolico – ceste, pomembne objekte in ustanove, imeti vozniški izpit B kategorije, srednješolsko izobrazbo in biti pripravljeni na delo v izmenah.

Vloge sprejemajo do 15. julija.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice