Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primernim delovnim mestom? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Podravju

Učitelj športa

Osnovna šola Kamnica išče učitelja športa v njihovi šoli za poučevanje športa in izbirnih predmetov športa.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja izobraževanja učiteljev s predmetno specializacijo. Delovne izkušnje pa za prijavo niso potrebne.

Pravnik

Tovarna mesnih izdelkov Košaki išče pravnika za izvajanje del s področja iskanja kadrov, urejanje kadrovskih evidenc, sestavljanje pogodb o zaposlitvi, izvajanje ostalih del v zvezi z zaposlovanjem delavcev ter za urejanje premoženjskopravnih zadev družbe.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna s področja prava ter petletne delovne izkušnje.

Organizator stikov z javnostmi in promocijo

Mladinski kulturni center Maribor išče organizatorja stikov z javnostmi.

Delovne naloge vključujejo ažurno in celovito obveščanje domačih in tujih medijev o delu in dejavnostih zavoda, pripravljanje in izvajanje medijskih dogodkov za vse dejavnosti zavoda, urejanje spletne strani zavoda, urejanje in ažuriraranje strani socialnega omrežja ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna ter enoletne delovne izkušnje.

Cvetličar

Cvetličarna Zvonček išče v Mariboru cvetličarja za delo v cvetličarni in po potrebi na terenu.

Pri tem je potrebna srednja poklicna izobrazba s področja hortikulture ter šestmesečne delovne izkušnje.

Vzgojitelj

Osnovna šola dr. Ljudevita Pivka na Ptuju išče vzgojitelja v vzgojni skupini.

Delovne naloge vključujejo vzgojno delo in druge oblike organiziranega dela z učenci v skladu z letnim delovnim načrtom zavoda, izvajanje priprave na vzgojno delo, pripravljanje didaktičnih pripomočkov, sodelovanje s starši ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja izobraževanja učiteljev, opravljen strokovni izpit ter enoletne delovne izkušnje. 

Natakar v parku Ljudski vrt

Krona Bar išče natakarja oziroma natakarico v montažnih objektih v parku Ljudski vrt na Ptuju za pripravo ter strežbo pijač, sladoleda ter napitkov

Potrebna je le srednja poklicna izobrazba ter trimesečne delovne izkušnje.

Informatik

Cestno podjetje Ptuj išče informatika za izvajanje zahtevne sistemske administracije, spremljanje dela na strežnikih, konfiguriranje skupaj s pooblaščenim vzdrževalcem sistema, spremljanje in vzdrževanje dela na informacijsko-komunikacijskem omrežju, razvijanje in vzdrževanje aplikacije sistemske opreme ter podobno.

Za prijavo je potrebna srednja splošna ali strokovna izobrazba s področja informacijske in komunikacijske tehnologije ter petletne delovne izkušnje.

Delovna mesta v Pomurju

Višji občinski svetovalec

Mestna občina Murska Sobota išče višjega svetovalca za komunalne dejavnosti in investicije.

Delovne naloge vključujejo organiziranje medsebojnega sodelovanja in usklajevanja notranjih organizacijskih enot za področje komunalnih dejavnosti in investicij, sodelovanje pri oblikovanju sistemskih rešitev in drugih najzahtevnejših gradiv, sodelovanje pri pripravi programov, nadzor nad stanjem objektov in naprav ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna, opravljen strokovni izpit iz upravnega postopka, obvezno usposabljanje za imenovanje v naziv ter petletne delovne izkušnje.

Strokovni sodelavec

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota išče strokovnega sodelavca za turizem in promocijo.

Od zaposlenega se pričakuje, da sodeluje pri izvajanju postopkov s področja turizma in promocije, sodeluje pri načrtovanju aktivnosti zavoda ter pri pripravi poročil in gradiv s področja turizma in promocije, izvaja naloge na področju javnih naročil, izvajanje strokovnih nalog na delovnem področju ter podobno.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna ter triletne delovne izkušnje.

Dostavljalec

Avtoprevozništvo Kozar išče GLS kurirja za dostavo in prevzem paketov z dostavnim vozilom na lokalnem terenu.

Za prijavo je potrebna srednja poklicna izobrazba, vozniško dovoljenje kategorije B ter tudi C kategorije, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Poučevanje harmonike

Glasbena šola Murska Sobota išče učitelja harmonike.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba druge stopnje oziroma prejšnja visokošolska univerzitetna s področja glasbe, plesa ali uprizoritvenih umetnosti, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Monter pohištva

Podjetje Il Ambienti išče monterja pohištva.

Za prijavo je potrebna le srednja poklicna izobrazba, delovne izkušnje pa niso zahtevane.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Upss (nepreverjen)

Kaj mi fali na občini ?

Starejše novice