Tudi tokrat smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest, morda je kakšno namenjeno ravno vam.

Frizer

Frizerski salon Odsev lepote išče frizerja ali frizerko za  določen čas 12 mesecev s poskusnim delom tri mesece. Kandidata bodo zaposlili za polni delovni čas, zahtevana pa je srednje poklica izobrazba, smer frizerstvo in kozmetika. Prijave zbirajo do 12.12.2019.

Kuhar

KARAMBA, družba za gostinstvo in storitve, d.o.o. išče kuharja ali kuharico za kuhanje v gostinskem lokalu. Kandidat mora imte opravljeno nižjo poklicno izobrazbo smeri hotelirstvo in gostinstvo. Zahtevajo pa točnost, natančnost, delovne izkušnje so zaželjene.

Ponujajo delo s polnim delovnim časom za določen čas 12 mesecev, s poskusnim delom en mesec. Rok prijave je 12.12.2019

Diplomirana medicinska sestra - dispečer v reševalni postaji

Univerzitetni klinični center Ljubljana k sodelovanju vabi sodelavko ali sodelavca za zasedbo prostega delovnega mesta za potrebe, Dispečerske službe zdravstva, Dispečerski center zdravstva Maribor. Ponujajo dela za nedoločen čas z poskusnim delom treh mesecev. Od kandidata zahtevajo visokošolsko strokovno izobrazbo ali po starem sistemu višješolsko izobrazbo oziroma specializacijo po višješolski izobrazbi. Kandidat mora imeti opravljen tudi tečaj temeljnih postopkov oživljanja in vsaj leto dni izkušenj v zdravstvu.

Prijave zbirajo do 20.11.2019 na E-naslov: [email protected] lahko tudi po pošti priporočeno z žigom najkasneje z dne 20.11.2019  na naslov: UKC Ljubljana, Služba za zaposlovanje, Bohoričeva ulica 28, 1000 Ljubljana, s pripisom na katero delovno mesto.

Arhitekt

Podjetje Lumar IG d.o.o išče novega sodelavca oziroma natančeneje arhitekta za samostojno in odgovorno projektiranje v vseh fazah projekta. Od kandidata se zahteva tudi samostojna komunikacija s strankami in prodajo, snovanje in projektiranje enodružinskih hiš, priprava projektne in delavniške dokumentacije, ter kontrola dokumentacije. 

Zahtevan je sedma stopnje izobrazbe in najmanj tri do pet let delovnih izkušenj na področju projektiranja arhitekture. Prijave zbirajo do 30.11.2019 na [email protected] ali po pošti na naslov Lumar IG d.o.o., Limbuška cesta 32A, 2000 Maribor.

Učitelj vožnje za B kategorijo

Formula Maribor, družba za izobraževanje d.o.o išče kandidata ali kandidatko za prosto delovno mesto učitelj vožnje za B kategorijo v avtošoli. Ne zahtevajo dodatnih izkušenj, kandidat je lahko tudi začetnik, mora pa imeni zaključeno gimnazijsko oziroma srednje poklicno izobraževanje. Najprej ponujajo poskusno delo za tri mesece, nato za nedoločen čas. Rok prijave je 4.12.2019.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice