Ne spreglejte številnih zanimivih delovnih mest, na voljo v Podravju.

Na zaposlitvenem portalu MojeDelo.com je v Podravju trenutno na voljo 328 prostih delovnih mest.

Pomočnik v kuhinji

Priznano podjetje, ki razvija in ponuja pestro paleto storitev za izboljšanje kakovosti življenja strank, v svoje vrste vabi pomočnika v kuhinji. Delo obsega pomoč pri pripravi jedi, pomivanje posode, skrb za urejeno delovno okolje in delo na delilni liniji. Delodajalci od kandidatov pričakujejo vozniški izpit B kategorije, urejenost, natančnost, komunikativnost, predvsem pa pozitivno naravnanost in smisel za delo z ljudmi. Več informacij na voljo tukaj.

Full-stack programer

IT podjetje Comtrade išče izkušenega Full-stack programerja. Njihova ekipa dela pomoč potrebuje pri delu kompleksnem projektu za največje svetovno Blockchain podjetje. Od kandidatov pričakujejo vsaj pet let izkušenj z razvojem spletnih aplikacij in druga tehnična znanja, zaželena je univerzitetna izobrazba iz elektrotehnike, računalništva ali informacijske tehnologije. V podjetju nudijo priložnosti za dodatno strokovno usposabljanje, fleksibilen delovni čas, športne in kulturne dejavnosti in tako naprej. Gre za družini prijazno podjetje. Več informacij o prostem delovnem mestu tukaj.

Skladiščnik-viličarist

Uspešno mednarodno podjetje v Mariboru iščejo vestnega kandidata ali kandidatko za delo v skladišču. Zaželene so izkušnje z upravljanjem viličarja, pogoj je dokončana izobrazba vsaj III. stopnje. Šlo bo za zaposlitev za določen čas, delo bo potekalo v treh izmenah. V podjetju obljubljajo stimulativno plačilo s številnimi dodatki, kot so bonus na prisotnost, letni bonus in nadpovprečno visok regres. Dodatne podrobnosti lahko preverite na tej povezavi.

Delavec v živilski proizvodnji

V uspešnem živilskem podjetju Žito iščejo delavca v živilski industriji v Mariboru. Delavec bo oblikoval kruh in ga pripravljal za peko, upravljal strojne linije in pakirne stroje, izdeloval in pakiral proizvode ter dvigoval težja bremena. Od kandidatov delodajalci pričakujejo samostojnost in natančnost, dobro fizično pripravljenost, učljivost, zanesljivost, odgovornost in ročne spretnosti. Ponujajo pogodbo za določen čas z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas. Delo je izmensko s petdnevnim delovnikom, več informacij je na voljo tukaj.

Sobarica

V umirjenem, prijetnem in z naravo obdanem hotelskem kompleksu potrebujejo sobarico za dopoldanski delovni čas. Sobarica bo skrbela za urejenost sob, generalno čistila sobe in kopalnice ter opravljala ostala dela po navodilih nadrejenih. Pri kandidatih bodo šteli nasmejanost, pozitivna naravnanost, natančnost in odgovoren odnos do dela. Delo bo enoizmensko, od 6.00 do 14.00, zaposlitev bo za določen čas z možnostjo dolgoročnega sodelovanja. Več tukaj.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice