FOTO: Suzana Vodnjov, Facebook
Po Facebooku je zaokrožila objava o bratu in sestri, ki si v skromnih razmerah brez pritožb trgata od ust, da poskrbita za pse. Bi jima bili pripravljeni pomagati?

Albert in Micka sta brat in sestra, ki živita v skromnih razmerah in kljub temu, da psom nista mogla nuditi veterine in kvalitetne hrane, medtem ko jih oddati nista znala in zmogla, pa sta jim dala prav vse, kar sta premogla. 

»Zunaj je mrzlo in mokro, zato pa se tu notri pri meni grejejo. Na štedilniku pa kuham močnik zanje,« je v trenutku nastanka naslovne fotografije pojasnila Micka.

Medtem ko sama ne prosita prav nič, pa so se dobri ljudje že javili z željo po pomoči. Prav bi jima prišla hrana, nova okna, postelja, sedežna, posode, brisače, odeje, oblačila, oprema in hrana za dva psa srednje rasti – ta bi bilo treba, če bi bil kdo pripravljen pokriti stroške, tudi cepiti in registrirati.

»Nič ne prosita, jaz vidim, da potrebujeta. Lahko kdo pomaga bratu in sestri?« povprašuje avtorica objave.

Pakete lahko pošljete na naslov Društvo proti mučenju živali Koroške, Prežihova 24, 2390 Ravne na Koroškem (s pripisom: ZA MICKO), ali pa jih osebno prinesete v prostore društva, ki so nad poslovalnico Mladinske knjige na Ravnah. 

V primeru, da bi v Vuzenico kdo želel sam odnesti pakete do Micke in Alberta, pa se lahko z zasebnim sporočilom na Facebooku obrne na avtorico objave – Suzano Vodnjov.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice