Slika je simbolična.
Lastnik nočnega kluba Niagara pojasnjuje, kakšno vlogo je imel njegov klub pri incidentu, v katerem je bil moški huje poškodovan.

O sporu pred nočnim klubom Niagara smo danes že poročali: prišlo je do spora, v katerem je bil huje ranjen mlajši moški, poškodovan je bil z ostrim predmetom.

Lastnik Niagare Marko Kokol je Mariborinfo obvestil, da se dogodek ni zgodil v klubu, temveč na parkirišču pod mostom. Pojasnil je tudi, kaj se je dejansko zgodilo:

»Po naših informacijah je šlo za ulično obračunavanje starih zamer, kjer se je pet ljudi z baseball palicami in nožem spravilo na enega. Ta je še pred hujšim pretepom zbežal in zavil k nam v lokal, kjer smo v bistvu preprečili masaker in napadenega rešili.

Napadalci niso naši gostje, tudi ta večer niso bili pri nas v lokalu.«

Iz Niagare sporočajo še, da so o dogodku nemudoma obvestili policijo, napadenemu pa so pomagali in poklicali nujno medicinsko pomoč.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Branko Zupanc (nepreverjen)

Za večino Slovencev bi bil koristen podatek, da je ta Niagara v Mariboru...

Heh (nepreverjen)

Večina Slovencev ni idiotov (haha, laž) in ve, da če se nahaja na MARIBORinfo in gleda članke pod temo "lokalno", da bo verjetno pisalo o Mariboru. Ne samo to - članek navaja, da so o temu dogodku že pisali - v samem članku je zelo velik predel, ki s sliko in tekstom povezuje do originalnega članka, ki pove, da se stvar dogaja v Mariboru. Težko ga zgrešiš, če bereš članek.
Ampak če si preveč zaostal, da bi znal kritično razmišljati, pač ne boš pogruntal nič od tega.

In reply to by Branko Zupanc (nepreverjen)

Maligan (nepreverjen)

Policija še vedno za šankom zbira podatke

Neviden (nepreverjen)

Gey klub

Haha seveda (nepreverjen)

muslomafija

In reply to by Neviden (nepreverjen)

Magyar Bacsi (nepreverjen)

To je bil šula, ki je komaj ušel Violam.

Starejše novice