Več tisoč Slovencev je minuli teden ganila poteza Tjana Sodina, ki je na spletu podarjal teden dni bivanja v počitniški prikolici. Prejel je številne prijave, danes pa je sporočil svojo odločitev.

Tjan Sodin je z objavo o tem, da za teden dni podarja počitniško prikolico v Rabcu dosegel množico. Na družbenem omrežju Facebook je njegovo izvirno objavo delilo kar 15.000 ljudi, zvrstilo se je še več kot 10 tisoč odzivov in skoraj tri tisoč komentarjev.

Zgodbe, ki so ganile do solz

Danes je dobrosrčni Slovenec sporočil, da je akcija končana. »Moram priznati, da me je nekaj zgodb ganilo do solz, saj si še predstavljati ne morem, kaj nekatere družine vse prestajajo in kako jim je težko. Če bi bilo po moje, bi vsem omogočil zastonj dopust, ampak ga žal ne morem,« je težko situacijo orisal Sodin in sporočil svojo odločitev.

Teden dni počitnic bo v sodelovanju z Društvom Materina Dušica za otroke Mala hiša Pilštanj omogočil sedmim otrokom med 5 in 15 letom starosti iz socialno ogroženih družin, ki bodo lahko tako vsaj za trenutek pozabili na stisko in uživali na morju.

Ob tem poziva tudi k zbiranju sredstev na račun društva, ki bo otrokom še dodatno popestrilo in olajšalo počitnice.

SI56 6000 0000 0039 744 - HRANILNICA LON CELJE, NAMEN: MORJE RABAC

Izbranim bodo počitnice olajšali še nekateri drugi sponzorji. Med njimi je podjetje VIP avtomobili Vojnik, ki bodo natočili gorivo za na pot, Masilnica Hotels & Resort pa bodo otrokom nudili brezplačen izlet z ladjo in prijazno poravnali turistično takso v kampu.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
rodric camela (nepreverjen)

To je pričevanje, ki ga morajo vsi brati. Tu sem, da bi ves svet spoznal človeka, ki mi je rešil razmerje, in tega velikega moža imenujejo dr. IZOYA. Dejansko je zame naredil veliko delo tako, da je vrnil mojega bivšega ljubimca, ki me je zapustil, in obljubil, da se ne bo več vrnil k meni. S tem sem spoznal, da bo posredovanje podrobnosti dr. IZOYA svetu veliko koristilo tistim, ki imajo zlomljene domove ali razmerje zanj, da vam bo pomagal vzpostaviti vaš porušen odnos ali poroko. Do njega lahko pridete preko njegovega e-poštnega naslova: [email protected]. Stopite v stik z njim in si oglejte, kako se bo vaš problem rešil v roku 24 ur. Specializiran je tudi za naslednje zadeve ...
(1) Bi radi nazaj svojega bivšega.
(2) Želite se napredovati v svoji pisarni.
(3) želite, da vam moški / ženske sledijo.
(4) Želite otroka.
(5) Ste podjetnik in želite pridobiti pogodbe.
(6) Želite, da je mož za vedno vaš
(7) Potrebujete duhovno pomoč.
(8) Bili ste prevarani in želite povrniti izgubljeni denar.
(9) Preneha ločitev
(10) Razpisovanje denarnih obredov
(11) Zmagajte na volitvah

Starejše novice