V mariborskem McDonald'su Swaty lahko od tega tedna naprej pri delu srečate tudi 62-letno upokojenko Silvo Bubnič.

Kot smo na Mariborinfo že poročali je prehrambeni gigant v mesecu novembru začel z iskanjem upokojencev, ki so pripravljeni sprejeti izziv in se pridružiti ekipi McDonald'sa. Odziv je bil ogromen, predvsem v Mariboru, kjer se je za delovno mesto prijavilo več kot 100 upokojencev.

In med vsemi je bila za delo v Mariboru izbrana 62-letna Silva Bubnič, ki je s tem tednom začela delati v McDonald'sovi restavraciji Swaty v Mariboru.

Nekdanja tajnica, ki je pogrešala ritem

Na razpis za delovno mesto, ki je bilo na voljo za upokojence, je Silva naletela povsem naključno. Sprva je imela v mislih prijateljica, a nato je zamikalo njo, saj je od upokojitve pogrešala delovni ritem.

Poleg občutka uporabnosti jo veseli tudi dejstvo, da se lahko od mladih kaj nauči. Ob vsem tem pa je kanček spodbude prispeval še finančni vidik.

Denar ni vse, važno je počutje

Delavna upokojenka trdi, da denar v življenju ni vse. V veliko večje zadovoljstvo ji je to, da je prvi delovni dan preživela zelo dinamično in pozitivno. Spet se je počutila mladostno, tako, kot ko je še hodila v službo. 

Skrbi za počutje gostov

Nova uslužbenka McDonald'sa še pove, da je pogrešala delovni ritem in da ji je način dela všeč. In kaj Silva počne?

Silva je z McDonald'som podpisala pogodbo o začasnem in občasnem delu upokojencev, po kateri lahko mesečno dela največ 60 ur. Na uro je plačana 5 evrov bruto, v mariborski restavraciji pa jo boste lahko predvidoma srečevali med 17. in 20. uro.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Priimek aktualnega predsednika države?

Starejše novice