Vir: Facebook profil Mestna občina Maribor
Mestna občina Maribor sporoča, da lahko odslej na aktualnem spletnem seznamu preverite, ali vam je avtomobil odpeljal pajek.

»Če svojega avtomobila ne najdete tam, kjer ste ga pustili oziroma mislite, da ste ga pustili, so možne vsaj tri razlage,« povzemajo na Mestni občini Maribor in nadaljujejo: »Prvič, pozabili ste, kje ste ga parkirali; drugič, ukradli so vam ga; tretjič, ker ste nepravilno parkirali, ga je odpeljal pajek

Zadnjo in tudi najverjetnejšo možnost lahko zdaj hitro preverite, saj je začelo javno podjetje Marprom, ki v Mariboru izvaja odvoze s pajkom, na svoji spletni strani objavljati aktualne sezname odpeljanih vozil.

Seznam najdete tukaj.

Če boste svojega jeklenega konjička našli na seznamu ali pa potrditev o tem dobili na številki (02) 235 02 27, sledi pot na glavno avtobusno postajo v Mlinski ulici. Tam na ograjenem in varovanem delu parkirišča odpeljani avtomobili čakajo na svoje lastnike.

Da boste lahko prevzeli svoj avto, boste morali plačati strošek odvoza s pajkom v višini 100 evrov, če ga ne boste odpeljali v 24 urah, vas bo to stalo še po pet evrov ležarine za vsak dodatni dan.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Default (nepreverjen)

Prasci marpromovi si polnijo zepa delovce pa stradajo

Starejše novice