November se je prevesil že v drugo polovico, kmalu bo zadišalo po prazničnih dobrotah in na vrata bo potrkal veseli december.

To je čas, ko se lahko prepustimo prazničnim doživetjem v krogu najbližjih in pozabimo na vsakodnevne skrbi.

Od petka, 19. novembra, boste lahko čarobnost prihajajočih praznikov začutili tudi med sprehodom po nakupovalnih ulicah mariborskega Europarka, ki bodo jutri zasijale v praznični podobi.

Čarobni praznični čas v Europarku

V petek, 19. novembra, bo največje mariborsko nakupovalno središče zasijalo v praznični okrasitvi, na nakupovalnih ulicah pa bo zavel praznični duh.

Magična osvetlitev bo vsem, ki že nestrpno pričakujejo božično-novoletni čas, pričarala nasmeh na obraz in popestrila nakupovanje. Za še posebej pravljično vzdušje pa bo poskrbela tudi edinstvena novoletna jelka s prehodom.

Europark je namreč edino nakupovalno središče v širši regiji, ki svojim obiskovalcem ponuja doživetje sprehoda skozi božično jelko. To pa še ni vse - prav kmalu bo tudi pročelje Europarka zažarelo v tisočerih lučkah, ki bodo ustvarile čudovito svetlobno kuliso.

Od petka, 19. novembra, bodo Europarkove nakupovalne ulice sijale v praznični podobi. (foto_Bojan Mihalič)

Atraktivna zimska ponudba in številne ugodnosti

V Europarkovih prodajalnah vas že čakajo najbolj aktualne zimske kolekcije in atraktivni trendi za mrzle dni. Prejšnji teden je v Europarku svoja vrata odprla tudi prenovljena trgovina Hervis, v kateri je obiskovalcem na voljo bogata ponudba športne opreme za vse vrste zimskih radosti.

Ob prihajajočem črnem petku pa v največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije pripravljajo tudi številne ugodnosti in posebne akcijske ponudbe!

Zdaj je torej pravi trenutek, da v prodajalnah poiščemo ideje za decembrska darila, si z novim kosom popestrimo zimsko garderobo, ali se ob toplem napitku pogrejemo v enem od lokalov nakupovalnega središča.

Europark je edino nakupovalno središče v širši regiji, v katerem se lahko sprehodite »skozi« božično jelko.(foto_Bojan Mihalič)

Nakupovanje pod sojem prazničnih luči bo zagotovo nepozabno doživetje!

Med sprehodom po največjem mariborskem nakupovalnem središču boste lahko občutili čarobnost praznikov. (foto_Bojan Mihalič)

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice