Jutri v Mariboru poostren policijski nadzor

NovicaKomentarjiDeli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Google Plus Pošlji po elektronski pošti

Moje ime:

Moj email:

Prijateljevo ime:

Prijateljev email:

Besedilo:

Povezava bo samodejno pripeta v sporočilo

Jutri v Mariboru poostren policijski nadzor

Policisti bodo to nedeljo med 14. in 21. uro na območju celotne Policijske uprave Maribor izvedli poostren nadzor cestnega prometa, s poudarkom na ugotavljanju kršitev voznikov enoslednih motornih vozil na cestnih odsekih, kjer je problematika te vrste udeležencev največja.

Jutri v Mariboru poostren policijski nadzor
  • Jutri v Mariboru poostren policijski nadzor Jutri v Mariboru poostren policijski nadzor

Policisti so v minulih dneh zaznali več kršitev cestno prometnih predpisov, saj so obravnavali voznika motornega kolesa, doma z območja Maribora, ki je prekoračil največjo dovoljeno hitrost, zaradi česar so ga policisti ustavili, nato pa ugotovili, da je vozil motorno kolo brez vozniškega dovoljenja ustrezne kategorije.

Prav tako so policisti PP Maribor II imeli v postopku tudi 41-letnega voznika osebnega avtomobila, doma z območja Maribora. Tudi njega so ustavili, ker je prekoračil največjo dovoljeno hitrost, nato pa ugotovili, da je vozil tudi pod vplivom alkohola. Elektronski alkotest je pokazal, da je imel v organizmu kar 1,46 mg/l alkohola, za nameček pa pri sebi ni imel vozniškega dovoljenja in ustreznega identifikacijskega dokumenta.

Da bi take in podobne kršitelje izločili iz prometa, bodo policisti to nedeljo med 14. in 21. uro na območju celotne Policijske uprave Maribor izvedli poostren nadzor cestnega prometa, s poudarkom na ugotavljanju kršitev voznikov enoslednih motornih vozil na cestnih odsekih, kjer je problematika te vrste udeležencev največja - ceste v naseljih, regionalne in glavne ceste.

 

Matej Regent
sobota, 15 Julij, 2017 - 09:54 Osveženo: 15. Julij 2017 - 15:46

Soustvarjaj

Komentarji

Dodaj komentar

CAPTCHA
Da bi preprečili nezaželjeno dodajanje vsebin, odgovorite na enostavno vprašanje.
Fill in the blank.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.