Vir: Mestna občina Maribor
Mestna občina Maribor je skupaj z mariborskimi dijaki uredila zunanjost nekdanje restavracije na Koroški cesti.

Mariborska občina se je lotila prenove zunanjosti propadajočega objekta na Koroški cesti 3, ki je bil prostor nekdanje Mestne restavracije.

»Ker v tako lep novi življenjski prostor, kot smo ga Mariborčani dobili na prenovljenih Glavnem trgu in delu Koroške ceste, sodijo tudi lepo urejene stavbe,« so zapisali na Facebook profilu občine. 

Pri urejanju so občini na pomoč priskočili dijaki Srednje lesarske in gozdarske šole Maribor. Skupaj so odstranili plakate, ki so bili polepljeni po oknih in vratih stavbe. 

Pritlični del nepremičnine, gostinski obrat, je Mestna občina Maribor dobila v last po izvršeni menjalni pogodbi s prejšnjim lastnikom, Termami Maribor.

Vir: Mestna občina Maribor
Vir: Mestna občina Maribor

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
JBT (nepreverjen)

Najprej dnevna soba,sedaj predsoba potem hodnik .....kdaj bo pa hajzl na štrbunk obnovil naš vrli župan ? Hajzl je vse kar se nahaja na drugi strani Lenta in Glavnega trga. Lepo si je postlal župan .

Nejc89 (nepreverjen)

Ne vem, kaj bo točno radi s tem povedali. Prav je, da se rihta center, in tudi edino logično. Center je ogledalo vsakega mesta, v MB je pa do pred kratkim zgledal za bog pomagaj, sramota od sramote. Seveda tam ni bilo trgovin, seveda folk ni hodil tja na kavo in seveda ni bilo tam turistov, če je bilo ve zanemarjeno. To je treba spremenit in prav je, da se končno na tem dela. Veliko je za porihtat tudi drugje, ampak ne gre vse naenkrat in začeli so tam, kjer je najbolj nujno.

In reply to by JBT (nepreverjen)

Hojs_ (nepreverjen)

Končno! Bravo!

božidar (nepreverjen)

PA ŠE KAKŠEN KEBAB POSTAVIT GLEDE NA RAZNOLIKOST MB

TABORČAN (nepreverjen)

MARŠ GNIDA

Starejše novice