Sprehodili smo se po središču Maribora in oprezali za najbolj pogostimi kombinacijami, ki so se na ulicah pojavile za prvi šolski dan, ko se je mesto ponovno napolnilo.

Poletni dnevi poležavanja in sproščanja so mimo, saj se je pričel september, s tem pa kup obveznosti in natrpani urniki. Večno vprašanje, ki se poraja v predvsem ženskih glavah je, kaj obleči v šolo ali službo, v teh jesenskih, a še nekoliko poletnih dneh.

Kaj je pomembno, ko izbiramo tisti pravi styling?

Izbira naj bo udobna, saj boste v teh oblačilih preživeli lep del svojega dneva. Če ne želite cel dan trpeti v preozkih usnjenih hlačah, morate v naprej predvideti koliko časa, boste preživeli izven dosega udobne trenirke.

Nikoli ne izberite enobarvne in dolgočasne kombinacije, saj nikoli ne veste, kateri dogodek vas lahko preseneti in namesto domov, boste zavili še na kavo s prijateljico, ki se lahko zavleče v še kaj več.

Ob sebi imejte toplejšo jopo ali letos tako priljubljeno jeans jakno, saj je zjutraj in zvečer zmeraj hladneje, zato je pametno vsaj v avtu voziti »dodatno opremo« za vsak primer.

V primeru, da skozi okno sije sonce, se ne pustite zavesti. Raje oblečite več plasti, ki jih lahko kot čebula slečete. Bolje sleči, kot zmrzovati na ulici, mar ne?

Obutev naj bo primerna jesenskemu času – vreme je enako muhasto, kot spomladi. Na dosegu roke pa imejte tudi dežnik, ki je hkrati lahko tudi lep modni dodatek.

Kljub temu, da se moramo v jesenskih mesecih obleči debeleje, kot smo bili do sedaj vajeni, ne pomeni, da morate vesele barve zamenjali za črne, le kreativni in drzni ostanite

Tukaj pa je še nekaj idej, kaj obleči za vsakodnevne obveznosti.

Maša Črešnik, Blog Glamor

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice