FOTO: Bobo
Številni še hitijo po zadnjih nakupih pred silvestrsko večerjo in novoletnih pogostitvah. Na silvestrovo trgovine poslujejo s skrajšanim delovnim časom, prva dva dni novega leta pa bodo zaprte.

Europark in Qlandia sta na silvestrovo odprta od 8. do 17. ure. Mercator center bo odprt še uro dlje, do 18. ure. Prva dva dni v letu 2019 pa bodo vsa nakupovalna središča v Mariboru zaprta.

Prva dva dni novega leta zaprte vse trgovine

Prva dva dni leta 2019 bodo zaprte tudi vse ostale trgovine v mestu. Na zadnji dan leta pa sta izmed posameznih trgovin odprta tudi E.Leclerc in Tuš, ki poslujeta do 18. ure.

Hofer bo posloval do 17. ure, medtem ko bo Lidl svoja vrata zaprl ob 16. uri.

Od takrat naprej in prva dva dni novega leta vam za nakupe preostanejo le posamezne pekarne in bencinski servisi. Odprte pa bodo tudi nekatere zasebne trgovine.

Zasebne trgovine so na dela prost dan lahko odprte, a v njih mora delati bodisi lastnik bodisi družinski član lastnika trgovine. Na Pobrežju na Jurančičevi ulici bo med prazniki od 7. do 21. ure odprt Market Korenček, na Ulici borcev v Brezju pa Market Betka do 18. ure. Slednja bo zaprla le prvega januarja.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice